– Her blir det kamp på lørdag

GRØNT GRESS: Daglig leder i LSK Robert Lauritsen kunne tirsdag vise fram ei snøfri Åråsen-matte.

GRØNT GRESS: Daglig leder i LSK Robert Lauritsen kunne tirsdag vise fram ei snøfri Åråsen-matte. Foto:

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, er ikke lenger i tvil om det blir kamp på Åråsen mot Sarpsborg lørdag.

DEL

Til tross for store snømengder i løpet av søndag og mandag på Romerike, var banen på Åråsen helt snøfri allerede midt på dagen tirsdag.

Det gjør at Robert Lauritsen føler seg helt trygg på at lørdagens seriekamp mot Sarpsborg spille som planlagt med avspark klokka 15.30.

– Snøen er smeltet bort, og banen er myk og fin. Norges beste banemester (Terje Hveding red.anm.) har fastslått at det blir kamp her på lørdag. Det skal ikke avlyses flere kamper på Åråsen, sier Lauritsen.

Kalde netter

Mesterfinalen mandag i forrige uke måtte utsettes fordi sprengkulda gjorde det umulig å få banen i sikkerhetsmessig god stand.

Selv om det er meldt kalde netter i dagene fram til lørdag, er ikke Lauritsen bekymret for at det vil sette en stopper for kampen.

– Litt kulde om natt skal ikke lage problemer. Om værmeldingene slår til, går fint å spille her, sier Lauritsen.

Cupfinalereprise

Lørdag ettermiddag skal det lørdag ifølge både yr.no og storm.no være sol i Lillestrøm.

Temperaturen skal være mellom 4 og 6 kuldegrader ved avspark 15.30.

Uansett er de altså sikre på at det blir kamp på grønt gress på Åråsen denne lørdagen. Oppgjøret blir en reprise av cupfinalen siden Sarpsborg er motstander.

Geir Bakkes lag kommer til Åråsen etter å ha slått Rosenborg 1-0 i serieåpningen. LSK ønsker å reise seg etter åpningstapet i Bodø (1-3).

Artikkeltags