Sponser gratis buss for å fylle Nadderud

Artikkelen er over 3 år gammel

Takket være sponsorhjelp blir det nå satt opp gratis busser for LSK-supportere til LSKs skjebnekamp mot Stabæk lørdag.

DEL

Slik deler du abonnementet ditt med andre i din husstand! 

Det er Lillestrøm-bedriften Snorre Data som har gitt beskjed om at de vil betale for supporterbussene til Bærum.

Nå oppfordrer de andre i næringslivet til å gjøre det samme foran de to øvrige bortekampene som er igjen – mot Brann og Vålerenga.

– LSK er viktig for Lillestrøm og Romerike. Vi ønsker å bidra til at klubben skal berge plassen, og i samarbeid med LSK kom vi fram til at dette var det beste vi kunne gjøre. Engasjementet og støtten fra tribunen er viktig for spillerne, og da vil vi hjelpe til slik at flest mulig kan komme seg til Nadderud, sier daglig leder Kenneth Hoff i Snorre Data.

– Engasjementet viktig

Hoff håper nå at andre tar imot utfordringen og bidrar med det samme til kampene mot Brann (16. oktober) og Vålerenga (30. oktober).

– Vi må gjøre alt vi kan for at LSK skal unngå nedrykk, og vi ønsker å gå i spissen for næringslivet. Forhåpentlig tar andre stafettpinnen videre, sier Hoff.

I LSK er man svært fornøyd med initiativet.

– Det viktigste andre kan bidra med nå er å støtte spillerne med engasjement fra tribunen. Derfor er det flott at Snorre Data bidrar for å få flest mulig til Nadderud. Vi håper at det er der det skal snu for oss på banen, sier daglig leder Robert Lauritsen.

580 plasser til LSK

Også Kanari-Fansen tar i mot støtten fra Snorre Data med åpne armer.

– Det er helt fantastisk. Flere får nå muligheten til å dra på kampen slik at vi kan fylle opp Nadderud med gult og svart, sier styremedlem Ine Opdahl i Kanari-Fansen.

Totalt har LSK fått 580 billetter på bortefeltet på Nadderud. Det ønsker supporterne å fylle opp.

– Vi må vise gutta på banen at vi støtter dem. Det er det eneste vi kan gjøre. Billettsalget er allerede i gang på nettet. Vi håper at vi skal fylle opp de 580 plassene vi har fått. Det er førstemann til mølla, sier Opdahl.

Artikkeltags