Kanarifansen varsler aksjon: – Spillerne må forstå hvor mye dette betyr og at dette ikke bare er en hobby for oss

Artikkelen er over 2 år gammel

Vil gjennomføre stilleaksjon i 19 minutter og 17 sekunder under kampen mot Tromsø mandag.

DEL

Det skriver Kanarifansens styre på sine egne Facebook-sider søndag ettermiddag.

– Spillerne må forstå hvor mye dette betyr og at dette ikke bare er en hobby for oss, heter det i innlegget.

Oppfordringen om aksjonen har skapt reaksjoner i kommentarfeltet på Facebook, hvor mange er uenige i aksjonen. Andre mener det er helt på sin plass med en aksjon.

RB kommer tilbake med mer!

Dette skriver styret i Kanarifansen på sin egen Facebook-gruppe søndag ettermiddag:

Viktig informasjon om aksjon på Kanarifeltet i kampen mot Tromsø

Vi er Fugla! Vi er Flisbyens kvinner og menn.

I over 100 år har vi hatt en klubb som ingen andre klubber kan sammenlignes med. Vi skal ha 100 nye år! Vi som supportere har et enormt engasjement for Lillestrøm Sportsklubb. Vi setter oss i busser og følger klubben land og strand rundt, i både inn- og utland. Vi betaler i dyre dommer for kampbilletter og andre påkosta nødvendigheter for det det koster å følge fotball i Norge i dag. Det å være Lillestrømsupporter er ikke en hobby der man treffer gode venner og ser på fotball. Det er en livsstil, en levemåte, et kall! Vi som supportere har bidratt til å redde klubben ut av økonomisk krise, vi har lagt føringer for logovalg, vi bestemmer over egen stadion, vi bryr oss! For hva hadde vel fotball og Lillestrøm vært uten alle menneskene som bryr seg? Vår jobb er å støtte Lillestrøm Sportsklubb, i med- og motgang! Vår jobb er å sørge for at Lillestrøm Sportsklubb alltid er en klubb som ikke bare er et samlingspunkt for lokalmiljøet, men også en nasjonal aktør i fotball Norge. For oss som supportere er Lillestrøm Sportsklubb og Eliteserien blodig alvor! Vi forventer ikke mye. I essens forventer vi kun én ting. Vi forventer 100%!

100% innsats
100% vilje
100% lidenskap
100% stolthet

Dessverre opplever veldig mange supportere at dette ikke gjelder for alle. I senere tid opplever man spillere som gir opp i løpsdueller, trekker seg i taklinger og som spiller på 80% fordi vi har fått en mann utvist. DETTE ER IKKE GODT NOK! Vi som supportere kan fint godta et tap. LASK borte i Linz var et godt eksempel på å akseptere et tap. Gutta gav alt, men ble slått av et mye bedre fotballag. Alt for ofte de siste 10 åra ser vi et Lillestrøm lag som bare spiller på 80%.

Det forventes at vi som supportere skal gi 100%, hver gang! Vi jobber knallhardt for å gi nettopp det, 100%, hver gang! Noen ganger er vi mange, noen ganger er vi få, men innsatsen er alltid 100%. Spillerne må forstå hvor mye dette betyr og at dette ikke bare er en hobby for oss.

Førstkommende kamp mot Tromsø vil vi gjennomføre en STILLEAKSJON på feltet de første 19 minuttene og 17 sekundene av kampen. Spillerne får vise oss i noen minutter at de kan kjempe alene. Vi bryr oss, gjør de? 
Fra 19 minutter og 17 sekunder spilt, så smeller det fra oss på tribunen. Da er det kun 100% som gjelder, for alle! Møt på kamp, vis din tilstedeværelse, og fra 19 minutter og 17 sekunder, syng deg så hes som du aldri har gjort før!

Styret

Artikkeltags