Thomas Lehne Olsen (26) signerer i kveld

Han reiste på treningsleir til Marbella som Tromsø-spiller, men drar derfra i LSK-tøy.

DEL

Kun formaliteter gjenstår før Tromsø-spissen slutter seg til LSK-troppen.

Thomas Lehne Olsen er etter alle solemerker klar for Lillestrøm Sportsklubb.

– Vi er enige med spiller og enige med klubb. Han er på vei til vårt hotell nå, så skal det gjennomføres medisinsk test i kveld, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin til rb.no.

Det skal ikke være noe som tyder på at han ikke består den medisinske testen, og dermed vil kontrakten signeres senere i kveld.

De to klubbene har i lang tid diskutert en overgang rundt spissen.

– LSK innfridde kravet fra Tromsø

Tidligere i vinter kom det fram at LSK skal ha tilbudt TIL 1,5 million kroner for Lehne Olsen, men TIL skal ha ønsket seg en halv million mer.

Det er ukjent hvilken sum de to klubbene er blitt enige om, men Tromsø melder på sine nettsider at LSK har innfridd kravet fra nordlendingene.

– Til slutt fikk vi den summen som vi har kalt fornuftig pris ut fra situasjonen. Vi vil kanskje si at den spilleren som Thomas har blitt hos oss, er verdt mer, men vi fikk likevel det vi forventet å få i forhold til det vi har sagt vi måtte ha. Det er vi fornøyd med, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til til.no.

Kontrakten til hedmarkingen skulle gått ut etter denne sesongen, og Olsen har selv gjort det klart at han ville hjem til Østlandet.

Artikkeltags