Gå til sidens hovedinnhold

Knudtzon har signert for Molde

Artikkelen er over 3 år gammel

Erling Knudtzon (29) forlater LSK etter sesongen.

Kantspilleren som kom til Åråsen før 2010-sesongen har skrevet en treårskontrakt med Molde. Han går vederlagsfritt til romsdalingene.

29-åringen har hatt et kontraktstilbud fra LSK liggende i flere måneder, men har gitt uttrykk for at han har trengt mer tid for å bestemme seg.

Nå bekrefter Molde på sin hjemmeside at hurtigtoget har undertegnet en treårskontrakt med dem som gjelder fra nyttår.

– Vi er veldig glade for at vi endelig skal få se Erling i blått og hvitt. Han er i en alder nå hvor han viser rutine og lederskap i tillegg til sitt store talent. Han kommer til å hjelpe våre unge fremadstormende spillere til å ta det neste steget. De fleste i Norge kjenner Erling sine styrker som spiller. Han er ekstremt hurtig, gjør gode bevegelser og både scorer og legger opp til mål i tillegg til at han er dønn profesjonell spiller, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.

Lei seg

Også på LSK sine hjemmeside blir overgangen bekreftet. Åråsen-klubben avslo bud på Knudtzon, fra nettopp Molde, før sesongen.

– Vi skulle selvfølgelig gjerne ha beholdt en spiller med Erlings kvaliteter hos oss, men respekterer at han ønsker nye utfordringer når han ikke har så mange år igjen av fotball-karrieren. Etter ni sesonger i LSK har vi og supporterne mye å takke Erling for, både på og utenfor banen. Erling skal imidlertid fullføre sesongen hos oss, og forhåpentligvis bidra til at vi både klatrer på tabellen, gjør en god figur i Europa og ikke minst henger med i cupen her hjemme. Det hadde vært et fantastisk punktum for Erling i LSK-drakta med en ny cupfinale, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Lover full innsats

Knudtzons kontraktstilbud skal ha ligget på LSKs lønnstak for spillere, som skal være rundt 70.000 kroner i måneden. I tillegg skal 29-åringen også vært ønsket som en slags klubbambassadør på Åråsen, noe som også ville gitt ham et solid lønnshopp.

– Jeg er utrolig takknemlig og stolt over å ha vært i LSK i ni sesonger. Det er derfor både vemodig og trist å måtte ta farvel med klubb og supportere når denne sesongen er over. Jeg håper å kunne gjøre det etter at vi har klatret på tabellen, vist oss fram i Europa og nådd så langt som mulig i cupen. Jeg skal i hvert fall blø for drakta i de kampene jeg har igjen for LSK. Det vil alltid være klubben i mitt hjerte, sier Erling Knudtzon.

Saken oppdateres!

Kommentarer til denne saken