Starter på Nadderud – og det er ikke aprilsnarr

Ny sjanse: I år endte det med 3-2-tap på Nadderud for LSK og Frode Kippe. I 2019 får de muligheten til revansje allerede i den første runden. Foto: NTB scanpix

Ny sjanse: I år endte det med 3-2-tap på Nadderud for LSK og Frode Kippe. I 2019 får de muligheten til revansje allerede i den første runden. Foto: NTB scanpix Foto:

Eliteseriens kanskje dårligste gressbane blir stedet LSK spiller sin serieåpning.

DEL

Kanarifuglene må vente til mandag 1. april før de får komme i gang med seriespillet. Norges Fotballforbund (NFF) har satt de opp med bortekamp mot Stabæk i den første runden.

Med tanke på at gressmatta i Bærum trolig er eliteseriens dårligste, vil nok mange finne det valget noe overraskende.

– Det var ikke det vi ventet, selv vi har bedt om bortekamp i første runde. Vi får bare forvente at banen er i stand til det tidspunktet og håpe på en mild vinter. Nå har vi også hatt flere serieåpninger på gress, hvor vi ikke har fått spilt eller trent mye på gress i forkant. Den utfordringen får vi bare ta, sier sportssjef Simon Mesfin.

I forrige uke opplyste daglig leder Robert Lauritsen at de hadde bedt om å få bortekamp, på grunn av at returoppgjøret mellom LSK Kvinner og Barcelona spilles på Åråsen onsdagen før åpningshelgen.

Generalprøven mot Vålerenga skulle i utgangspunktet spilles på underlaget lagene skulle på i serieåpningen. Oslo-laget åpner på eget kunstgress, mot Mjøndalen.

LSK får også bortekamp 16. mai. Da møter de Mjøndalen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags