Det skriver Torgeir Bjarmann i et leserinnlegg i Romerikes Blad.

I innlegget skriver han at «dagen er kommet og oppsigelsesbrevet er levert til LSK sitt styre».

– Etter snart 25 år som ansatt som spiller og leder i LSK, så er det snart slutt. Det betyr at jeg over halve livet har levd med LSKs resultater på godt og vondt. Å jobbe i LSK har vært en livsstil, så det kommer til å være veldig spesielt og uvant å bli en som kun skal følge med fra utsiden.

Gir seg ikke på grunn av kritikken

Sportsdirektøren har levd under kraftig press den siste tida, og flere supportere har vært kritiske.

Bjarmann skriver at han aldri har hatt problemer med å akseptere hva andre mener om jobben han har gjort.

– Det vil sikkert være noen som tenker at jeg gir meg på grunn av kritikk fra lokalpressen, fra noen supportere og andre på sosiale medier. Det stemmer absolutt ikke. Jeg kan love dere at man blir temmelig hardhudet i denne bransjen, skriver Bjarmann.

Les også

En klok avgjørelse

Det er familiære forhold som nå gjør at han sier opp. Bjarmann ønsker å leve et vanlig familieliv med kona Sissel og de tre sønnene.

Les Bjarmanns avskjedsbrev: Derfor sier han opp!

Styrelederen om Bjarmanns oppsigelse: – Det har gått veldig fort (RB+)

– Det er egentlig veldig få som skjønner hva som kreves og hvilket omfang det dreier seg om å være sportsdirektør i en tradisjonsrik klubb som LSK. De som sannsynligvis vet det aller best er Per Mathisen, hovedtrenerne, Bjarne Sognnæs og Sissel. Alle disse vet at dette er en kontinuerlig jobb som pågår både på dagtid, kveldstid, helger, ferier og en del ganger til langt på natt når det står på som verst i overgangsvinduene.

 

– Tøffe tider økonomisk

I brevet hyller han trenerne, spillerne og støtteapparatet som har vært i klubben under hans regjeringstid.

– Det har vært tøffe tider økonomisk og til tider også sportslig, men dere har gitt jernet hver eneste dag. De beste spillerne har konstant blitt solgt år etter år, men dere har krummet nakken gang på gang for å produsere nye og enda bedre spillere, for igjen se at de blir solgt. Dette står det stor respekt av og dere har vist enorm lojalitet i forhold til den vanskelige økonomiske situasjonen klubben har vært i over en lengre periode.

Sportsdirektøren er fast ansatt, og har en oppsigelsestid på seks måneder.

SE SENDINGEN FRA FANSENS ÅPNE MØTE MED LSK-LEDELSEN:

Trener Arne Erlandsen, daglig leder Robert Lauritsen og styreleder Morten Kokkim møtte Kanarifansen sammen med Hege Riise på Martins i Lillestrøm. Sportsdirektør Torgeir Bjarmann var forhåndsmeldt, men måtte melde forfall.