NFF reagerer på LSK-feiring

IKKE POPULÆRT HOS NFF: Aleksander Melgalvis strippet på scenen i Norges Varemessa søndag kveld før han skjulte underlivet i kongepokalen. FOTO: NTB SCANPIX

IKKE POPULÆRT HOS NFF: Aleksander Melgalvis strippet på scenen i Norges Varemessa søndag kveld før han skjulte underlivet i kongepokalen. FOTO: NTB SCANPIX Foto:

Aleksander Melgalvis (28) kledde seg naken og skjulte sin edlere deler i kongepokalen. Det likte ikke Norges Fotballforbund.

DEL

– Å vinne et cupgull er stort, og selvfølgelig skal det feires. Men det er fullt mulig å få til uten at man viser kongepokalen og det den representerer så lite respekt. Det var helt sikkert ikke Melgalvis sin intensjon, men dette blir uansett feil. Det tror vi både Melgalvis og Lillestrøm er enige i, sier NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik til TV 2.

Kanalen har fått tak i 27-åringen, som spilte 83 minutter i søndagens cupfinale, dagen etter cuptriumfen og den påfølgende feiringen. Han angrer ikke på nakenstuntet.

– Det tok litt av. Det var helt spontant, og jeg har fått masse artige tilbakemeldinger, sier Melgalvis til TV 2.

– Angrer du?

– Nei, jeg kan ikke gå rundt å angre på ting jeg gjør her i livet.

LSK-spilleren syntes det er leit at det nå kommer reaksjoner.

– Det var selvfølgelig ikke intensjonen å støte noen, og det legger jeg meg flat for. Det var en impulsiv handling og det skjedde helt tilfeldig. Jeg angrer ikke på det jeg gjorde, men beklager selvfølgelig til de som føler seg krenket, sier Melgalvis.

SE RBs CUPVORSPIEL DAGEN FØR FINALEN:

Se opptaket fra sendingen på Norges Varemesse.

SE SENDINGEN FRA LSKs CUPFROKOST SØNDAG:

SE SPILLERNE BLI HYLLET ETTER HJEMKOMSTEN:

Se cup-bilaget under:

bilde

Artikkeltags