Vet hva som kommer

NY MOTSTANDER: Frode Kippe holdt Hønefoss-spillerne fra nettkjenning i seriepremieren. I kveld skal LSK-kapteinen og resten av lagkameratene kneble Steffen Iversen & Co. FOTO: ROAR GRØNSTAD

NY MOTSTANDER: Frode Kippe holdt Hønefoss-spillerne fra nettkjenning i seriepremieren. I kveld skal LSK-kapteinen og resten av lagkameratene kneble Steffen Iversen & Co. FOTO: ROAR GRØNSTAD

Artikkelen er over 5 år gammel

Frode Kippe og Espen Nystuen forventer tøffe tak mot Rosenborg.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

MINUTT FOR MINUTT: Følg LSK – RBK live fra 20.00!

WEB-TV: Se LSK-RBK live her!

På lørdagens trening ble det slått mange lange baller i retning LSKs midtstoppere. For nettopp høye oppspill og innlegg trolig noe av det som venter når trønderne angriper.

De slås ofte mot lagets mest hodesterke spiller, Steffen Iversen. Han har bare scoret en gang på Romerike i RBK-drakt. Det var i 2008 da hvittrøyene sist tapte på Åråsen.

– Det kommer garantert til å bli noen tøffe dueller, men jeg føler vi skal matche Rosenborg bra i luftrommet. Så må vi være flinke til å plukke opp de andre spillerne, for de fyller opp med mange spillere i feltet, sier Frode Kippe.

WEB-TV: Se LSK-magasinet før RBK-kampen!

LES OGSÅ OM LSKs NYE SPISS: – En kraftpakke

Tre strake tap

LSK-kapteinen ser fram til kveldens kamp. Han anser det som en av de store kampene i løpet av sesongen. Men Kippe må fire år tilbake i tid for å finne sist gang han gikk seierende av Åråsen mot trønderne.

– Det skjer alltid noe i disse kampene. De er fylt med nerve, mener forsvarskjempen.

Som makker ved siden av seg får han trolig Espen Nystuen. 30-åringen var med å holde nullen i seriepremieren mot Hønefoss, men skulle heller hatt tre poeng.

– Jeg ville heller ha vunnet 5-4 enn å holdt nullen. Det var litt rufsete defensivt sist, mener Kongsvinger-karen.

Gleder seg

Nystuen har spilt mange oppgjør på Åråsen som Kongsvinger-, Stabæk-, og Sandefjord-spiller. Nå gleder han seg til å ha Kanari-Fansen med seg, og ikke mot seg.

– Jeg har aldri vært i en klubb må så mye trykk som i LSK. Det blir veldig morsomt å løpe ut på banen i kveld. Det er slike oppgjør og den stemning man vil oppleve som fotballspiller, sier Nystuen.

Etter å ha tatt det rolig på treningene de siste dagene med en kjenning i lysken, meldte midtstopperen seg i går klar til kamp.

– Jeg er klar. Det er ikke noe problem, forsikrer Nystuen.

Artikkeltags