Venter positiv cupreaksjon

FOKUS PÅ LSK: LSK-trener Magnus Haglund forteller at LSK kun har fokus på seg selv foran cupkampen mot Bodø/Glimt. Laget skal reise seg etter den svake kampen mot Sandnes Ulf.

FOKUS PÅ LSK: LSK-trener Magnus Haglund forteller at LSK kun har fokus på seg selv foran cupkampen mot Bodø/Glimt. Laget skal reise seg etter den svake kampen mot Sandnes Ulf. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Spillere og trenere i LSK har renset lufta etter lørdagens svake kamp mot Sandnes Ulf. I kveld forventes det en reaksjon mot Bodø/Glimt i cupen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Søndag hadde LSK-spillerne og trenerne et langt møte på Åråsen. Hovedtema var å finne ut hva de skal gjøre for ikke å slippe inn så mange mål den første halvtimen.

– Vi må innse situasjonen, og skjønne hvor vi er. Derfor var det viktig at spillerne ble delaktig prosessen. De hadde mange fine tanker om hva hver enkelt skal bidra med for å komme ut av dette. Jeg har opplevd en fin reaksjon etterpå. Nå gjenstår det at vi tar det ut på banen, sier Haglund.

Kun fokus på eget lag

Før kveldens 4. runde kamp mot Bodø/Glimt på Aspmyra konsentrerer LSK-treneren seg kun om eget lag i forberedelsene.

– Vi fokuserer kun på den jobben vi selv skal gjøre. I starten handler det aller mest og samhandling og duellspill. Der må vi opp i forhold til kampen lørdag, sier Haglund.

Aller mest gleder treneren seg til å spille en kamp igjen så raskt etter en nedtur som den de opplevde lørdag.

– Det er alltid godt å få en ny kamp bare etter noen dager. Om det er cup eller serie spiller ikke så stor rolle. Nå handler det om hva hver enkelt kan gjøre for å bidra til at laget gjør det bra, sier LSK-treneren.

Spillerne også frustrert

Kaptein Frode Kippe mener at dagene etter Sandnes Ulf-kampen er blitt benyttet godt.

– Det har blitt løftet fram mange forskjellige ting rundt inngangen til kampene siden vi har sluppet inn altfor mange mål i starten av kampene, sier Kippe.

– Hva ble konklusjonen?

– Vi kommer til å gjøre ting litt enklere i starten av kampene til kampen får satt seg. Det går ikke an å slippe inn så mange tidlige baklengsmål som vi har gjort, sier Kippe.

Spillerne forstår godt at supporterne er frustrert over det de ser. Petter Vaagan Moen sier at det ikke er unikt for supporterne.

– Jeg er garantert minst like skuffet som dem. Har ikke kommer hit for å oppleve dette, og er meget tent på å snu dette allerede mot Bodø/Glimt i kveld.

Toindouba inn

Trener Haglund gjør trolig én forandring på laget fra kampen mot Ulf Sandnes.

Guy Roger Toindouba kommer mest sannsynlig inn på bekostning av Pálmi Rafn Pálmason.

Artikkeltags