– Utrolig irriterende

SCORET: Selv om Frode Kippe scoret 2-1-målet til LSK, holdt det ikke denne gangen heller. LSK har ennå ikke vunnet i år, etter 3-2-tapet i Molde. FOTO: SCANPIX

SCORET: Selv om Frode Kippe scoret 2-1-målet til LSK, holdt det ikke denne gangen heller. LSK har ennå ikke vunnet i år, etter 3-2-tapet i Molde. FOTO: SCANPIX

Artikkelen er over 5 år gammel

Her tror Frode Kippe at han har sikret årets første trepoenger. Så scoret Molde to kjappe.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Frode Kippe så ut som en slagen mann da han snakket med TV 2 rett etter 3-2-tapet på Aker stadion.

– Dette har skjedd alt for mange ganger i det siste. Det er utrolig irriterende, sier LSK-kapteinen og sikter til ledelsen gultrøyene hadde fem minutter før full tid.

– Molde er gode og jobber helt til siste slutt. De gjorde det vanskelig for oss i sluttminuttene, selv om vi hadde god kontroll på dem resten av kampen sier han.

WE-TV: Se høydepunktene fra kampen her!

Slik kom målene

(28) Mål, 1-0: Davy Claude Angan. Målgivende pasning: Emmanuel Ekpo. En litt merkelig situasjon hvor Ekpo setter fart mot LSK sine forsvarere. Ballen snubles til Angan som kjemper seg gjennom og setter ballen i målet.

(42) Mål, 1-1: Pálmi Rafn Pálmason. For en tabbe av Bugge Pettersen. Glipper ballen over streken etter et brassespark av Palmason som han bør holde. Fint gjort av Palmason, men like dårlig prestert av Pettersen.

(66) Mål 1-2: Frode Kippe. Målgivende pasning Petter Vaagan Moen. Meget flott corner fra Vaagan Moen finner luftkrigeren Kippe foran mål. Headingen passerer et passivt Molde-forsvar og det er ledelse for gjestene. Svakt markeringsspill av vertenes forsvar, men perfekt corner fra Vaagan Moen.

(85) Mål 2-2: Mattias Moström. Målgivende pasning Daniel Chukwu Chima. Endelig smalt det også for Molde. Chima Chukwu regisserer angrepet som til slutt blir avsluttet av Mattias Mostrøm med en nettsus.

(88) Mål 3-2: Daniel Chukwu Chima. Da skjer det virkelig fort her for fjorårets seriemester! Plutselig har laget snudd kampen og tatt fortjent ledelse. Ckukwu har gjort mye av det alene.

LIVE TEKST: Vi fulgte kampen direkte!

Sigurdarson ute

Björn Bergmann Sigurdarson spiller ikke mot Molde mandag kveld. I stedet tar spissen plassen ved siden av Per Svendsen på benken som assisterende materialforvalter.

Lillestrøm stiller derfor med Mathis Bolly som toppspiss i kveldens kamp mot den regjerende seriemesteren.

Sigurdarson sto også over søndagens trening, men trener Magnus Haglund sa til Romerikes Blad etter økta at han så det som svært sannsynlig at islendingen kom til å spille.

Etter det Romerikes Blad får opplyst skal det ikke dreie seg om en skade som vil sette spissen ut i lang tid.

Sigurdarsons skade kommer ekstra ubeleilig i og med at spissmakker Luke Rodgers ikke er med til Molde, etter å ha pådratt seg en skade i foten på søndagens trening.

Artikkeltags