– Han har pådratt seg en ordentlig kneskade og spiller ikke flere kamper denne sesongen, fastslår LSK-fysioterapeut Geir Kåsene.

Han kan foreløpig ikke fastslå hva slags skade det dreier seg om, og Kåsene ønsker ikke å spekulere i hvor lang tid Gabrielsen vil være ute.

– Jeg har en mening om hva jeg tror det er, men inntil vi vet sikkert vil jeg ikke spekulere i det. Vi vet mer om to-tre dager når vi har tatt bilder av kneet, sier Kåsene.

Avventer operasjon

– Kan det bli snakk om en operasjon?

– Det kan være aktuelt, men som sagt så må vi avvente til vi får en konklusjon på skadeomfanget, sier LSKs fysioterapeut.

Gabrielsen selv var positiv etter gårsdagens undersøkelser.

– Jeg har fått signaler om at det ser bedre ut enn først antatt, men egentlig aner jeg ikke hva det er, sier Gabrielsen.

WEB-TV: Her blir Gabrielsen skadet!

Palmason klar til søndag

Pálmi Rafn Pálmason gikk også ut i kampen mot Brann, men islendingen er positiv med tanke på spill mot gamleklubben Stabæk.

– Jeg er litt stiv i nakken, men det skal ikke være noe problem slik jeg føler meg nå, sier midtbanespilleren.

Også fysioterapeut Kåsene regner med at Pálmason vil være tilgjengelig for spill til helga.

– Pálmi fikk en smell i nakken, og han ba om å få ligge uten å bevege seg. Etter hvert kunne han reise seg. Da lot vi ham fortsette. Slik jeg vurderer det nå, så skal det ikke være noe problem for ham å spille mot Stabæk, sier Kåsene.

WEB-TV: Se høydepunktene fra Brann-LSK!

Stoor trener for fullt

Det regner også fysioterapeuten med at Fredrik Stoor vil gjøre.

– Fredrik var egentlig klar allerede til Brann-kampen, men vi ønsket at han skulle få en hel treningsuke før neste kamp. Derfor valgte vi å la ham stå over mandag. Etter planen skal Fredrik trene for fullt denne uka, opplyser Kåsene.

Erling Knudtzon må sone karantene for gule kort, og en friskmelding av Stoor kommer derfor beleilig.

En annen spiller som ikke vil spille flere kamper denne sesongen, er keeper Lasse Staw.

– Han har en skulderskade som betyr at han er ute for resten av sesongen, sier LSK-fysioen.

LES OGSÅ: Børsen: Brann-LSK