Gå til sidens hovedinnhold

Ute resten av sesongen

Artikkelen er over 10 år gammel

(Lillestrøm – Rosenborg 1-2). Stian Ringstad (18) er ute resten av sesongen med brudd i foten.

Venstrebacken måtte bæres av banen etter ti minutters spill i Tippeliga-oppgjøret mot Rosenborg. Med konstatert brudd i leggbeinet og mulig brudd i ankelforbindelsen i foten, er Ringstad nå mest sannsynlig ferdig for denne sesongen.

– Jeg vil tro Stian er ute resten av sesongen. Bruddet blir operert lørdag kveld og opptreningen vil ta 3-4 måneder, sier LSKs fysioterapaut Geir Kåsene.

Kåsene var tidlig borte hos Ringstad, som vred seg i smerter.

– Stian sa han skjønte det var noe galt med en gang. Heldigvis var ikke bruddet åpent, sier Kåsene.

– Uheldig

Ringstad fikk en etterlengtet plass i Henning Bergs startoppstilling, da Karim Essidiri måtte melde forfall grunnet sykdom.

– Dette er fryktelig synd for Stian. Han var god mot FC København i treningskampen i seriepausen og har blitt bedre og bedre den siste perioden, sier Berg.

Vi fulgte kampen her!

Åråsen-publikummet var i harnisk da Rosenborg tok et hurtig innkast, mens Ringstad lå nede med store smerter. Trønderene fikk spille i lang tid, før spillet omsider ble stoppet.

– Noen burde sett det

– Jeg tror ikke Rosenborg-spilleren som tok kastet så Stian var skadd, men noen på banen burde jo helt klart sett det, sier Berg og henviser til dommer Tommy Skjerven.

– Om ikke han så det burde noen av de andre tatt tak. Det er tross alt fire dommere på banen. Med en gang en Rosenborg-spiller lå nede senere i kampen, blåste han jo fort, melder LSK-treneren.