Unggutta viser seg fram

I SPANIA: Michael Omoijuanfo (t. v.) og Sindre Preststulen (t. h.) er med til La Manga som hospitanter. Cisse Aadan Abshir (i midten) er allerede et fullverdig medlem av a-troppen. FOTO: WEGARD BAKKEHAUG

I SPANIA: Michael Omoijuanfo (t. v.) og Sindre Preststulen (t. h.) er med til La Manga som hospitanter. Cisse Aadan Abshir (i midten) er allerede et fullverdig medlem av a-troppen. FOTO: WEGARD BAKKEHAUG

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Michael og Sindre fra LSKs rekruttstall er med til La Manga denne uka, og tar for seg på treningene med a-laget.

DEL

RB-ekspert? LSK har ikke vunnet en treningskamp siden 18. januar. RBs ekspertpanel diskuterer denne uka LSK-tilstanden fem uker før serieåpningen. Har du en mening om LSK og annen sport? Klikk deg inn her og bli RB-ekspert du også!

Sindre Preststulen har vært et friskt pust under treningsleiren på La Manga – noe også flere i LSK-leiren har påpeket flere ganger. Michael Omoijuanfo har slitt med en skade, men har vist lovende takter mandag og tirsdag.

– Det har vært veldig greit her nede. Det har faktisk ikke vært så tungt som jeg hadde trodd, men nå begynner bena å bli slitne, sier Preststulen til rb.no.

Med på det meste

Han forteller at mange av treningene på La Manga er delt opp slik at de yngste ikke er med på alle øvelsene med Occean, Mouelhi & co.

– Av og til blir vi tatt ut av treningen for å gjøre egne ting. Men ellers er vi med på alt opplegget de andre kjører, forteller Skjetten-gutten, som ikke er skremt over nivået på LSK-treningene.

– Hvis man har en god dag skal man klare å unngå å drite seg ut. Men samtidig er det såpass bra at det er tøft å utmerke seg.

– Ballet på seg

Preststulen gjør det klart at det ikke er noe mål å komme i LSKs a-stall med det første da han ser det som temmelig urealistisk. Han ble meget overrasket da han fikk beskjed om å pakke bagen og gjøre seg klar for La Manga-tur.

– Jeg vurderte faktisk å trappe ned før jul, men nå er fotball veldig moro. Frode Birkeland har gitt meg mye tillit på rekruttlaget, og så har det ballet på seg, smiler Preststulen.

Artikkeltags