Ujah klar for fire år

ENIGE: Anthony Ujah signerte i dag kontrakt med LSK. Her sammen med sportsdirektør Torgeir Bjarmann FOTO: ROAR GRØNSTAD

ENIGE: Anthony Ujah signerte i dag kontrakt med LSK. Her sammen med sportsdirektør Torgeir Bjarmann FOTO: ROAR GRØNSTAD

Artikkelen er over 10 år gammel

Anthony Ujah (19) har imponert på prøvespill. Nå har nigerianeren fått belønningen: En fireårskontrakt.

DEL

Det var ikke bare Tarik Elyounoussi som dukket opp som nytt navn i LSK-stallen fredag.

Anthony Ujah ble enig med Åråsen klubben på rekordtid.

LSK og 19-åringen innledet forhandlingene etter fredagens trening. De brukte ikke lange tiden på å bli enige. Den nigerianske spilleren skrev en kontrakt som binder ham til Åråsen ut 2013-sesongen.

– Vi har vært sikre på at vi kom til å hente ham en periode nå. Spørsmålet var bare når. Vi fant ut at vi ville ha ham nå, sier trener Henning Berg til Romerikes Blad.

Glad

Ujah, som har vært gjennom mange uker med prøvespill - i tre forskjellige perioder, var lettet over at avtalen nå er i boks.Spissen ing.

– Jeg skal hjelpe LSK til å bli topp seks i serien. Jeg føler jeg heller ikke har fått vist alt jeg er god for, selv om jeg er blitt mer vant til spillestilen. Jeg har mer inne, sier Ujah til Romerikes Blad.

LSK må betale overgangssum til Ujahs gamle klubb, Warri Wolves, som også er Nosa Igiebors tidligere klubb.

Spiss

Med Ujah på plass er nå LSK svært godt forspent på topp. Utenom Ujah er Arild Sundgot, Olivier Occean, Edwin Eziyodawe, Bjørn Bergmann Sigurdarsson og Tarik Elyounoussi spillere som fint kan fylle en av de to spissplassene.

– Vi er veldig fornøyde med bredden i stallen vår. Nå tåler vi også skader uten at vi må gjøre store rokkeringer, sier Henning Berg.

Artikkeltags