Ujah kan bli solgt i dag

PÅ VEI BORT: LSK sier de er i dialog med Real Mallorca om en overgang for LSK-spissen. Overgangsvinduet stenger i dag. FOTO: SCANPIX

PÅ VEI BORT: LSK sier de er i dialog med Real Mallorca om en overgang for LSK-spissen. Overgangsvinduet stenger i dag. FOTO: SCANPIX

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Mandag morgen reiste Anthony Ujah til Spania. – Vi er i dialog med Real Mallorca om en overgang, sier Bjarmann.

DEL

Lillestrøm-spiss Anthony Ujah er nemlig i ferd med å skrive under for Real Mallorca, skriver Nettavisen.

Det skal kun være detaljer som gjenstår før nigerianeren blir presentert i Michael Laudrups spanske middelhavsfarer.

20-åringen scoret 14 mål på 24 kamper for Lillestrøm i 2010, og avsluttet sesongen med tre mål da Lillestrøm tapte 4-5 borte for Strømsgodset i siste serierunde i fjor.

– Ja. Vi er i dialog med Real Mallorca. Vi er ikke enige, men Anthony har reist til Spania. Siden det er siste dag i overgangsvinduet så måtte han gjøre det hvis vi skal ha en sjanse til å få dette på plass, sier Torgeir Bjarmann til Nettavisen.

Bjarmann vil ikke si noe om størrelsen på spanjolenes bud.

– Er det stor avstand mellom partene?

– Anthony har jo reist. Det kan du jo tolke som du vil. Vi er nærmere nå enn da vi startet, men er egentlig ganske rolige i denne saken. Blir det noe, så blir det et skikkelig salg. Hvis ikke så sitter vi igjen med spissen som scoret 14 mål i fjor.

– Hvis han forsvinner, må dere da hente ny spiss?

– Vi har fire spisser allerede, Bjørn Bergmann, Arild Sundgot, Edwin Eziyodawe og Fredrik Gulbrandsen, men ja, det er stor sannsynlighet for at vi henter ny spiss da.

Artikkeltags