Strømmen har kun trent i gymsaler og på små, glatte kunstgressbaner sålangt i sesongoppkjøringen. I ettermiddag var de for første gang i aksjon på full banestørrelse og LSK var motstander.

– Vi var solide defensivt. Treningsgrunnlaget vårt tatt i betrakning var dette godkjent, mener Myhre.

Fra sidelinja fikk han og trenerkollega Thomas Berntsen se sine spillere komme seg til to store sjanser i løpet av kampen. Begge endte uten tellende resultat.

– Selvsagt skulle jeg ønske at vi hadde skapt enda flere sjanser, sier Myhre.

– God Adecco-kamp

I første omgang var det et labert tempo på det de to lagene foretok seg. Ni minutter etter hvilen scoret prøvespiller Anthony Ujah. En utoverskrudd corner gikk gjennom hele feltet. Ballen havnet hos Ujah på bakerste stolpe, og han vendte opp og banket ballen opp i nettaket.

Les fullstendig kampreferat her!

– Vi møtte et lag som er gode på dødballer og som er fysisk sterke. Det er også mange av lagene vi møter i Adeccoligaen, mener Myhre.

Ved flere anledninger viste gjestene fram pasningskombinasjoner og flott angrepsspill. Det håper Myhre blir enda bedre med mer trening.

– Etter hvert blir vi slitne. Husk at LSK er tre uker foran oss treningsmessig. De gangene vi har overskudd fysisk og mentalt klarer vi å spille slik vi ønsker, sier Strømmen-treneren.

KIppe avgjorde

De 1.048 tilskuerne i LSK-hallen fikk se et sjansefattig oppgjør. Men etter en målløs førsteomgang, skrudde kanarifuglene opp tempoet nok til å vinne en komfortabel seier til slutt.

Kampen ble avgjort i det 77. minutt etter en kjempebrøler av Strømmen-keeper Hording. Keeperen glapp en corner og ballen havnet i beina på Kippe som enkelt kunne øke ledelsen til 2-0.

Lillestrøm har nå vunnet begge sine treningskamper så langt denne sesongen.

Les fullstendig kampreferat her!