Stenger treningen før Kisa-oppgjøret

SISTE FORBEREDELSER: Før morgendagens oppgjør mot Ull/Kisa i cupen, stenger LSK-trener Magnus Haglund treningen for pressen.

SISTE FORBEREDELSER: Før morgendagens oppgjør mot Ull/Kisa i cupen, stenger LSK-trener Magnus Haglund treningen for pressen.

Artikkelen er over 5 år gammel

LSK-trener Magnus Haglund vil ikke at noen skal se de siste forberedelsene.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Onsdag reiser LSK til Jessheim for cupoppgjøret mot nabolaget Ull/Kisa. Etter en treningssamling i Sverige gjøres de siste forberedelsene før kampen i LSK-hallen.

– De siste forberedelsene foran LSKs cupmøte med Ull/Kisa på onsdag går for lukkede dører i LSK-hallen. Det betyr at presse og publikum ikke har adgang, skriver LSKs medieansvarlig Ole Kristian Bakkene i en pressemelding.

Til rb.no forteller Bakkene at laget vil ha ro.

– Etter en litt hektisk periode så vil laget ha fred og ro foran en veldig viktig kamp. Mer dramatisk enn det er det ikke, sier han.

LSK trente i LSK-hallen fra klokka 10 til 12. Etter treningen møtte Haglund pressen på utsida.

– Vi ville unngå at det ble så mye styr rundt Björns første trening etter alt som har skjedd. Vi ville ha litt ro, og tror at Björn satte pris på det, sier Haglund.

Hvis det er noen som vil bruke det at vi er redd for Ull/Kisa, så må dem bare tro det. Men dette var for å skape ro foran en viktig kamp.

Artikkeltags