Stanget LSK til seier

PASS PÅ VIKING! LSK Lar motstandernes nykommere score litt for ofte, og Viking har mange av dem...
FOTO: ROAR GRØNSTAD

PASS PÅ VIKING! LSK Lar motstandernes nykommere score litt for ofte, og Viking har mange av dem... FOTO: ROAR GRØNSTAD

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Arild Sundgot (bildet) og Olivier Occean stanget LSK til seier mot Viking.

DEL

Se tabellen i Tippeligaen her!

Allerede etter seks minutter skrudde Simen Brenne et overlegg inn i feltet. Der raget Arild Sundgot høyest, og stanget LSK i ledelsen.

Etter 13 minutter viste Brenne nok en gang fra hovmesteregenskapene sine. Fra millimeter presisjon fant han hodet til Olivier Occean, som kontant stanget inn 2-0.

LSK har til tider spilt rundt med et Viking-lag som nærmest virker paralysert. De sortgule har også hatt god kontroll på det lille gjestene fra Stavanger har foretatt seg framover på banen.

Det kunne fort stått mer etter de første 45 minuttene på Åråsen. Kanari-Fansen, og hele Åråsen, ga LSK-spillerne trampeklapp på vei inn i garderoben.

Full kontroll

Viking klarte ikke å skape all verden etter pause. Nærmest var Nicolai Stockholm som traff metallet bak Otto Fredrikson, som ikke fikk opp armene på kanon. LSKs midtbanegeneral Khaled Mouelhi hadde også en prosjektil som traff tverrliggeren, men andre omgang endte målløs etter en forrykende åpning på kampen.

Hyllet

Det har vært en turbulent uke på Åråsen. Jumboplassen i Tippeligaen har ført til en rekke medieoppslag rundt klubben. Da dommeren blåste av etter 90 minutter i kveld var det en tydelig lettet gruppe som slapp jublen løs foran egne supportere.

Ti minutter etter kampslutt sto enda mange av lagets supporetere igjen og ventet på LSK-trener Tom Nordlie. Han fikk sin hyllest, og gjenga den ved å slå hjul to ganger foran sine egne tilhengere.

Hvem blir årets LSK-spiller?

LSKs toppscorer-liste!

Disse slår de målgivende pasningene!

LSK-kortene så langt!

Artikkeltags