– Solgt for 22,5 millioner kroner

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Björn Bergmann Sigurdarsson blir ifølge hans rådgiver solgt til Wolverhampton for tre millioner euro, men må bli i LSK fram til 13. juli.

DEL

Björn Bergmann Sigurdarssons rådgiver, Jerry de Koning, bekrefeter overfor Romerikes Blad at islendingen er solgt til Wolverhampton for tre millioner euro (22,5 millioner kroner).

Men fireårskontrakten med Ståle Solbakkens klubb blir først undertegnet hvis 21-åringen passerer den medisinske testen i England rundt den 16. juli.

Tvunget til å bli

Klokka 15.24 skrev LSKs spissjuvel Björn Bergmann Sigurdarson følgende melding på Twitter:

«Akkurat hatt møte med styret. Tvinger meg til å bli!»

I samme tweet gir han klart uttrykk for at han ønsker å forlate klubben og at han er knust over beskjeden.

Stor risiko

Agenten skjønner islendingen veldig godt.

– Han er solgt til Wolverhampton for tre millioner euro, men hvis han blir skadet i løpet av de kampene han skal spille i Norge, får han ingen kontrakt. Han løper en stor risiko. Jeg tror alle skjønner at Björn er i en veldig vanskelig situasjon, sier agenten til rb.no.

Bergmann Sigurdarsson har foreløpig selv ikke ønsket å kommentere noe mer enn det han skrev på Twitter.

Etter det RB-sporten kjenner til ble Sigurdarson og Wolves enig om spissen personlige betingelser før klubbene ble enige.

Tåpelig opptreden

Agenten presiserer at forholdet mellom islendingen og LSK har vært godt fram til møtet i dag.

– Det har vært et lykkelig ekteskap. Klubben har utviklet Björn til å bli en veldig god fotballspiller. Samtidig har Björn hjulpet klubben og alltid gitt 120 prosent. Men den situasjoenen han havner i nå, synes vi blir helt feil Selvfølgelig burde han fått lov til å reise nå. LSKs opptreden i denne saken er bare tåpelig, sier agenten til rb.no.

Reiser etter Tromsø-kampen

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann ville tidligere torsdag ikke kommentere om Sigurdarson var solgt.Torsdag kveld sier han følgende til RB-sporten.

– Det var en grunn til at vi hadde avtalt møte med Björn og rådgiveren hans i dag. Der diskuterte vi de konkrete henvendelsene vi har fått og planene framover. Björn er fortsatt på kontrakt med LSK, sier Bjarmann.

Men det skal være enighet mellom LSK og Wolverhampton om at islendingen slutter seg til nivå 2-klubben i England etter at han har spilt seriekampen mot Tromsø på Åråsen som i dag ble flyttet fram til 13. juli.

Wolves-manager Ståle Solbakken ønsker ikke å si noe Sigurdarson-overgangen.

– Jeg ønsker jeg ikke å kommentere noe rundt denne saken, sier Solbakken til rb.no.

Etter det RB-sporten erfarer skal ikke dagens møte mellom Sigurdarson og LSK bety noe for Wolves. På Moleniux er det uproblematisk at spissen blir på Åråsen til kampen mot Tromsø er spilt i midten av neste måned.

Artikkeltags