Slutt på den forferdelige hjemmestatistikken

FOTO: SCANPIX

FOTO: SCANPIX

Artikkelen er over 5 år gammel

(Lillestrøm – Sogndal 1-0). Da alt så håpløst dukket Björn Bergmann Sigurdarson opp og skjøt LSK-mål via en Sogndal-forsvarer.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

WEB-TV: Se alle høydepunktene her!

Dermed er det slutt på LSKs forferdelige hjemmestatistikk. Før Sogndal-seieren hadde ikke laget tatt tre poeng på Åråsen siden 7. august i fjor, da de slo Sarpsborg.

– Alle gutta jobbet utrettelig hele kampen. Til slutt fikk vi en sjanse og det var helt fantastisk å score, selv om jeg hadde litt flaks da den gikk inn via en av deres spillere, sier Björn Bergmann Sigurdarson til rb.no.

WEB-TV: Se Sigurdarsons seiersmål her!

Kom ut av intet

Utover hans scoring var kampen på Åråsen fryktelig kjedelig. Ingen av lagene skapte nevneverdig, før islendingen ble matchvinner.

– Men jeg trodde hele tiden at vi kom til å score. Dette var tre poeng vi virkelig trengte og nå har vi fått to seire på rad, det gir selvtillit, fortsetter han.

Ingen i LSK-leiren forventet at Sogndal skulle bli enkle å spille ut. Laget har tross alt tatt poeng fra Rosenborg på bortebane, i tillegg til å ha slått både Molde og Odd Grenland.

– Det skal vi ikke glemme. De har vist seg som fryktelig velorganiserte og har vært vanskelige å skape noe mot, poengterer LSK-trener Magnus Haglund.

LIVE TEKST: Vi fulgte Lillestrøm – Sogndal her!

– Svake før pause

Spesielt de første 45 minuttene slet LSK. Det var også Magnus Haglund klar på etter kampen.

– Vi slet ekstremt da, men det bedret seg noe i 2. omgang. Uansett er jeg utrolig fornøyd med tre poeng, de var viktige, erkjenner svensken.

Seieren mot Viking ble også en voldsom utladning.

– Derfor virket flere litt tunge i kroppen.

Sead Ramovic var som resten av LSK-leiren fornøyd med seieren. Etter å ha kommet tilbake fra sin skade og erstattet Stefan Logi Magnusson før Viking-kampen, har han nå sluppet inn ett mål på de to strake LSK-seirene.

– Verken vi eller Sogndal skapte voldsomt, men vi vant og det er det viktigste. Nå må vi nullstille og fokusere på neste kamp.

Har kontroll fram til ferien

Den går allerede førstkommende torsdag, mot Aalesund. Keeperen er trygg på at han beholder kontrollen på sine lårproblemer, og spiller også da.

– Det er stivt og vondt nå, men det viktigste i denne situasjonen er Lillestrøm. Jeg har kontroll og skal spille begge kampene før ferien, sier Ramovic.

Tippeliga-pausen må han derimot bruke til å bli helt klar.

– Da skal problemene bort, slik at jeg er helt klar til vi begynner igjen.

Les fullstendig kampreferat her!

Artikkeltags