– Skal gjøre det som må til

SPILLERANSVAR: Det ville seg ikke for LSK denne gangen heller. Frode Kippe er oppgitt over at laget ikke får det til. FOTO: GEIR EGIL SKOG

SPILLERANSVAR: Det ville seg ikke for LSK denne gangen heller. Frode Kippe er oppgitt over at laget ikke får det til. FOTO: GEIR EGIL SKOG

Artikkelen er over 10 år gammel

(LSK – Ham-Kam 0-0). Det ble alt annet enn en opptur for LSK mot bunnkollega Ham-Kam. Nå spørs det hva som blir gjort på Åråsen for å få laget på skinner igjen.

DEL

Se tabellen i Tippeligaen her!

LSK-formann Per Mathisen liker ikke det han ser.

– Det er ikke slik vi ønsker det. Vi forventer mer av laget vårt enn dette. Det som er prestert så langt er altfor dårlig for LSK, fastslår Mathisen.

Men formannen ønsker ikke å bidra til spekulasjoner omkring posisjonen til trener Tom Nordlie.

– Det er for enkelt å plassere skylda på én mann. Den feilen skal vi ikke gjøre. Vi skal sammen komme ut av dette, og jeg kan love at vi vil gjøre det som må til for at dette skal snu, sier Mathisen.

– Hva kommer dere til å gjøre?

– Det har jeg ikke noe svar på nå.

– Er framtida til treneren noe dere vil diskutere?

– Vi diskuterer alt som kan få oss ut av situasjonen. Men det settes ikke mer fokus på treneren enn andre deler av klubben, sier Mathisen.

Se RB-børsen fra LSK-Ham-Kam!

– Fokus på konsekvenser

LSK-trener Tom Nordlie måtte nok en gang stå i mixed-sone etter kampen å snakke om en dårlig prestasjon av laget hans. Han var ikke fornøyd, men han så likevel noen lyspunkter.

– Vi holdt nullen for andre gang på tre kamper og får ta med oss det som noe positivt, sier Nordlie.

– Hvorfor mangler dere totalt bredde i angrepsspillet?

Vet ikke. Det er vanskelig å si. Vi ønsket langt større bredde på siste tredjedelen og mange flere innlegg. Men det ble ikke slik, sier Nordlie.

– Hva er feil?

– Jeg har ikke noe fasitsvar. Men det kan virke på meg som spillerne blir for fokusert på konsekvenser istedenfor oppgavene. Derfor blir det noe forknytt over det. Men vi får jobbe videre. Jeg skal gjøre mitt for at vi skal snu dette, sier Nordlie.

Reddet av Fredrikson

Frode Kippe var tilbake på banen etter karantene. Heller ikke han har noe godt svar. Han vil ikke legge skylda på treneren.

– Vi mangler fullstendig selvtillit, og det går ikke på skinner om dagen. Vi får ikke til det vi ønsker. Dette er like mye spillernes ansvar. Vi kan ikke gjøre annet enn å jobbe hardt på trening, sier LSK-kapteinen.

LSK skapte én sjanse på 90 minutter i går. Den var det Olivier Occean som hadde. Han er frustrert over at laget ikke lykkes.

– Det var mye av det samme som tidligere i år. Vi sliter med å få det til, og vi skaper nesten ikke sjanser. Jeg hadde vel én selv, og det er altfor lite, fastslår Occean.

Kampens største sjanse – Ham-Kams eneste – hadde Abiodun. Han parkerte Espen Søgård på en kontring og kom alene med Otto Fredrikson i LSK-målet.

Den finske keeperen gjorde i hvert fall ingen feil og reddet ett poeng for LSK.

Hvem blir årets LSK-spiller?

LSKs toppscorer-liste!

Disse slår de målgivende pasningene!

LSK-kortene så langt!

Artikkeltags