Shane tenker bare VIF-kamp

MER TENT: Shane Stefanutto.

MER TENT: Shane Stefanutto. Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

Shane Stefanutto ble som mange andre overrasket da Marius Johnsen ble presentert som ny LSK-spiller.

DEL

Men australieren som har vært fast venstreback i LSK siden høsten 2005, vil fokusere på kampen mot Vålerenga framfor spekulasjoner om sin egen framtid på Åråsen.

– Det vil ikke gjøre situasjonen bedre for meg om jeg snakker i avisa om hva jeg føler, sier Stefanutto.

Han har nærmest vært uten konkurranse om venstrebackplassen siden Uwe Rösler ga ham tilliten før Royal League-kampene i 2005.

– En god spiller

Stefanutto forstår at klubben nå ønsker konkurranse.

– LSK har signert en god spiller. Det er ikke unaturlig at de ønsker dekning på alle plasser. Hva det betyr for meg, har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg ønsker å fokusere på kampene som er igjen før ferien, og så får klubben og jeg sette oss ned og ta en prat om framtida, sier Stefanutto.

Han har allerede vært i forberedende samtaler med Åråsen-klubben med tanke på ny kontrakt, men samtalene har ikke kommet særlig langt.

Det er uansett ingen fare for at Stefanutto mister fokus foran den viktige kampen mot Vålerenga.

– Absolutt ikke. Dette gjør meg bare enda mer tent. Ting skjer fort i fotball. Kanskje Marius Johnsen og jeg spiller sammen på venstresiden senere i høst, sier Stefanutto.

Snakker med klubber

I går hadde Stefanuttos agent Lars Petter Fosdahl og LSK-manager Jan Åge Fjørtoft de første samtalene rundt den nye backsituasjonen.

Fosdahl er også agent for Kasey Wehrman, og hans framtid var også tema.

– Ingenting er avklart for noen av spillerne, sier Fosdahl.

– Er du i forhandlinger med andre klubber om Stefanutto og Wehrman?

– Foreløpig har det kun vært samtaler. Om det blir noe mer er det for tidlig å si noe om, sier Fosdahl.

LSK har heller ikke mottatt bud fra noen som ønsker de to eller andre spillerne, men Fredrikstad skal være svært interessert i Wehrman.

Billetter igjen til LSK-VIF

LSK har lagt ut 150 billetter til søndagens kamp mot Vålerenga for salg. Det betyr at det fortsatt er mulig å skaffe seg en tribuneplass til kampen mot erkerivalen. Billettene selges ved Sportshuset i Lillestrøm, og det er førstemann til mølla.

Billetter til frikortinnehavere som ikke blir hentet på Åråsen før klokka 19.00 søndag kveld, vil ifølge arrangementsansvarlig Anders Riiber bli lagt ut for salg en time før kampstart. Det vil være siste sjanse til å skaffe seg en billett til storkampen. Fredag kveld var det solgt 11.268 billetter.

Artikkeltags