Selges tidligst i neste uke

PÅ VEI UT: Ingen klubber har så langt lagt inn et konkret bud på Björn Bergmann Sigurdarson, men både Cardiff og Wolverhampton skal være villig til å innfri LSKs krav. På Åråsen håper man å beholde Sigurdarson minst til 15. juli. Begge foto: Scanpix

PÅ VEI UT: Ingen klubber har så langt lagt inn et konkret bud på Björn Bergmann Sigurdarson, men både Cardiff og Wolverhampton skal være villig til å innfri LSKs krav. På Åråsen håper man å beholde Sigurdarson minst til 15. juli. Begge foto: Scanpix

Artikkelen er over 5 år gammel

Ingen klubber er enige med LSK om overgang for Björn Bergmann Sigurdarson. Men LSK-spissen vil bli solgt. Sannsynligvis til Wolverhampton eller Cardiff.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LSK har ut fra det RB-sporten kjenner til fortsatt ikke mottatt et konkret bud på Sigurdarson.

Men både Cardiff og Wolverhampton har gitt signaler om at de ønsker å spissen. De vet også godt hva som legges på bordet for at LSK skal gå med på et salg.

LSKs krav for å selge

Etter det RB-sporten erfarer har Åråsen-klubben gitt klar beskjed om hva som skal til for at de skal gi slipp på spissen som har igjen to og et halvt år av LSK-kontrakten:

  • LSK ønsker minst 3 millioner euro i overgangssum. Mest mulig penger nå, og ikke framtidige utbetalinger som er bundet opp i Sigurdarsons prestasjoner i sin nye klubb.
  • LSK ønsker også å beholde islendingen på Åråsen minst til etter kampen mot Tromsø 15. juli.

Ståle vil ha Björn

Fredag begynte ryktene å gå om at LSK var enig med Wolverhampton om en overgang for Sigurdarson.

– Det har jeg ingen kommentar til, sier Wolverhampton-manager Ståle Solbakken til Romerikes Blad.

Men RB-sporten får fra sikkert hold bekreftet at Solbakken nå har bestemt seg for at han ønsker å hente spissen til Molineux.

På den måten har Sigurdarson kommet nærmere en overgang til klubben som rykket ned fra Premier League i vår. Men interessen for LSKs toppscorer er minst like sterk hos Championship-kollega Cardiff. De har fulgt Sigurdarson lenge.

Sigurdarson i Frankrike

I rykteflommen utover fredagen ble det også hevdet at spissen var i England. Det er ikke riktig.

21-åringen er på ferie i Frankrike med kjæresten.

Han skulle opprinnelig forberedt seg til U21-landskamp for Island mot Norge førstkommende tirsdag, men siden han pådro seg gult kort mot Aserbajdsjan har han karantene i den kampen.

Spissen som opprinnelig var innvilget ekstra ferie etter landskampene, har derfor reist tidligere på ferie enn planlagt.

Ut fra LSKs ønske om å beholde Sigurdarson i klubben lengst mulig, er det ut fra det vår avis vet lite sannsynlig at Åråsen-klubben vil bli enig med noen klubb om overgangssum før spissen før han selv kommer tilbake til Norge.

Det skjer tidligst i løpet av neste uke.

Intet nytt fra Åråsen

På Åråsen ønsker man ikke å si noe mer om en mulig overgang enn de har sagt tidligere.

– Vi har fått konkrete henvendelser, men utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

– Har henvendelsene blitt mer konkrete enn sist du sa det samme?

– Det kan jeg ikke kommentere, sier sportsdirektøren.

Artikkeltags