Det har lenge vært klart at Vidar Riseth ikke fikk forlenget sin kontrakt med LSK.

I slutten av august ble trønderen lånt ut fra LSK til Strømsgodset.

Det skjedde etter at han fikk mindre og m9ndre spilletid på Åråsen utover i sesongen.

Riseth – som sammen med Khaled Mouelhi var suverent på klubbens inntektstopp i 2008 – sa da fra seg mye penger for å spille i Drammen.

SØK I SKATTELISTENE HER!

Spillende markedssjef

37-åringen har vært ansatt av åtte forskjellige klubber i inn- og utland, og har også spilt 52 landskamper for Norge, men sa selv at denne sesongen skulle være hans siste.

Nå har han altså endret mening.

Ifølge ANB blir Vidar Riseth spillende markedssjef i den nyopprykkede klubben.

– Jeg har veldig lyst til å bidra og gi noe tilbake til Kongsvinger. Det er takket være denne klubben jeg fikk lov å prøve meg som proff. Nå håper jeg å bidra både på og utenfor banen som gjengjeld for det de gjorde for meg. Jeg er veldig stolt over å signere med Kongsvinger i dag, sier Vidar Riseth på pressekonferansen.

La egentlig opp

Han røper også at han hadde tilbud fra fire eliteserieklubber, samt fra klubber i Allsvenskan.

Trønderen la i utgangspunktet opp etter årets sesong, men klubben klarte å overtale forsvarsspilleren til å ta ett år til på banen, samtidig som at han skal ha en administrativ jobb i klubben. Riseth har skrevet under på en ettårskontrakt med klubben han spilte for i to sesonger fra 1994-95.

Han får samme draktnummer som da han forlot klubben for 13 år siden, nemlig 10ern.

Myklebust også?

37-åringen har tidligere sagt at han ønsker å avslutte karrieren i Kongsvinger. Nå tyder altså alt på at dette kommer til å skje.

– Siden jeg forlot klubben til fordel for Luton i 95, har jeg blitt påmint lovnaden jeg kom med i Glåmdalen i 95. Der jeg sa at jeg ønsket å avslutte karrieren min her, sa Riseth.

Trønderen har en sterk tilhørighet til byen ved svenskegrensa. Hans kone er fra Kongsvinger.

Ifølge Glåmdalen er også kontraktløse Magnus Myklebust på vei til klubben.

Kongsvinger mistet sin egen Magnus Sylling Olsen til fordel for Aalesund tidligere fredag. Myklebust kan dermed passe perfekt som hans erstatter.

ANB