Gå til sidens hovedinnhold

Per Mathisen gir seg i LSK

Artikkelen er over 7 år gammel

Per Mathisen informerte i formiddag de ansatte i klubben om at han gir seg som leder i klubben ved årsmøtet etter nyttår.

– Jeg føler at totalbelastningen som direktør ved Åkrene Mek. Verksted og samtidig lede en klubb i Tippeligaen er blitt for stor. Det er vanskelig å ha fullt fokus begge steder, sier Per Mathisen.

Per Mathisen har vært styreleder i LSK siden desember 2002. Han sier beslutningen ikke har noe å gjøre med nok en skuffende sesong for LSK, der 10.plass på tabellen var langt under målsettingen.

– Jeg har tatt avgjørelsen for en god stund siden og varslet styret om det. Men det har vært viktig for meg ikke å gjøre noe som virket forstyrrende. Det er jo ikke så mange uker siden vi hadde en god sjanse til å komme til cupfinalen. Nå er det fortsatt en stund til årsmøtet, så valgkomiteen skal ha god tid på å finne en erstatter, seir Per Mathisen.

Fra neste år blir det også andre forandringer på Åråsen.

Torgeir Bjarmann har hatt dobbel jobb som klubb- og sportsdirektør det siste halve året. Han har ytret ønske om å gå tilbake som sportsdirektør. Samtidig blir Anita Westby ny daglig leder i LSK.

Kommentarer til denne saken