Det har tatt lang tid for 19-åringen å bli enig med Åråsen-klubben om en ny avtale. Men torsdag signerte unggutten som allerede har spilt 46 kamper og scoret 8 mål for LSK i Tippeligaen.

– Jeg har hele tiden hatt et ønske om å fortsette her, og derfor er jeg glad for at vi er blitt enig, sier Omoijuanfo.

– Godt fornøyd

Han har signert en ny avtale som binder ham til LSK ut 2015-sesongen. Omoijuanfo har brukt både spilleragent Jim Solbakken og rådgiver Atta Aneke i forhandlingene med LSK, men mot slutten gjorde han det meste på egenhånd.

– Jim snakket med Torgeir (Bjarmann) i starten, men etter hvert har jeg gjort mye selv i tillegg til at Atta har gitt meg noen råd. Utgangspunktet mitt har hele tiden vært å bli enig med LSK. Nå er avtalen skrevet under, og jeg er godt fornøyd med å få det ut av verden, sier Ohi.

Også LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann er tilfreds med å få på plass denne avtalen.

– Det er veldig hyggelig at en av spillerne vi har satset på ønsker å være med videre. Ohi har allerede kommet langt og har spilt mange kamper for oss, men fortsatt er han bare juniorspiller. Vi har tro på at han vil ta ytterligere steg, og derfor er vi glad for å signere en ny avtale med ham, sier Bjarmann.

To gjenstår

Av de yngste spillere i LSK-stallen har Stian Ringstad og Lunan Ruben Gabrielsen tidligere forlenget sine avtaler med LSK. Nå gjenstår det for sportsdirektøren å komme til enighet med ungguttene Fredrik Gulbrandsen og Marius Høibråten som begge har fått nye kontraktsforslag.

– Vi håper å komme til enighet med Fredrik og Marius også. Det er viktig for oss å få med de unge gutta som alle har spilt seg opp via vårt juniorlag. Vi gir de unge spillerne god tid til å utvikle seg og lykkes, fastslår sportsdirektøren.