Bruddet i fingeren i venstre hånd i mai hadde så vidt rukket å lege seg før uhellet var ute igjen for LSK-keeper Arnold Origi.

Brakk finger

Han kom tilbake på banen i slutten av juni etter det forrige bruddet. I kampen mot Brann pådro han seg et nytt brudd. Denne gangen i en finger på høyre hånd.

Skaden fikk han under kampen mot Brann på Brann stadion forrige fredag.

– Først fikk jeg et kne i hodet, men duellen foran mål var Branns Martin Pusic også borti fingeren min. Det gjorde vondt, men der og da tenkte jeg ikke at det var et problem, forteller 29-åringen.

Her er LSK-børsen etter kampen mot Brann!

Måtte byttes ut mot Brann

Den kenyanske keeperen valgte likevel å be om å bli byttet ni minutter etter duellen med Pusic, men det var ikke på grunn av fingeren.

– Jeg var svimmel. Det var grunnen til at jeg gikk ut. Jeg klarte ikke fokusere. Vanligvis hører jeg fansen som står bak meg veldig godt. Etter smellen i hodet hørtes det ut som de plutselig var hundre meter bak meg. Det var ikke forsvarlig å stå videre, forteller Origi til RB etter onsdagens LSK-trening.

Det var først en stund etter kampen at det gikk opp for keeperen at det også kunne være et problem med fingeren på høyre hånd.

– Jeg fikk veldig vondt utover kvelden, og skjønte at det måtte være noe mer. Bildet jeg tok lørdag morgen viste dessverre at jeg hadde pådratt meg et brudd, forteller han.

Ute i flere uker

En pause på tre til fire uker er beskjeden 29-åringen har fått fra LSK-legen.

Det betyr at han ikke får med seg kampen mot Strømsgodset på Åråsen på mandag og heller ikke storkampen mot Vålerenga på Ullevål 25. august.

Å gå glipp av sistnevnte kamp, svir litt ekstra for kanarifuglen som så gjerne ville stått i buret under akkurat den kampen.

– Det er veldig tungt å gå glipp av den største kampen, sier han.

Også kampen mot Odd på Åråsen 31. august henger i en tynn tråd for keyaneren.

Origis skade betyr at det blir friskmeldte Kenneth Udjus som vokter målet for LSK de neste kampene. I tillegg har tidligere landslagskeeper Jon Knudsen signert proffkontrakt med LSK, slik at også han er tilgjengelig.

Her kan du se hvordan Origi lærte seg norsk!