Ny LSK-keeper

HARDKJØR: Lasse Staw fikk en tøff økt med LSKs keepertener Tom Albertsen før han skrev under kontrakt med klubben. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

HARDKJØR: Lasse Staw fikk en tøff økt med LSKs keepertener Tom Albertsen før han skrev under kontrakt med klubben. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

Artikkelen er over 7 år gammel

Lasse Staw har skrevet femmåneders kontrakt med LSK.

DEL

Lasse Staw var på LSK-trening torsdag formiddag.

Etterpå skrev han under en kontrakt som binder ham til Åråsen-klubben i fem måneder.

Signert

– Kontrakten er signert, men han er ikke spilleklar foreløpig.

Vi gjør alt vi kan for at han skal bli det før sømdagens kamp mot Sandnes Ulf, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Bakgrunnen for at LSK vil ha en keeper til, er at Stefan Logi Magnusson må gjennom en ny operasjon i kneet han har hatt problemer med lenge.

– Vi har to gode juniorkeepere. Men det var viktig for oss å få en erfaren senior ved siden av Sead Ramovic, sier Torgeir Bjarmann.

Fra Sverige

Lasse Staw har spilt 75 kamper for Fredrikstad, men ble degradert etter at Jon Knudsen kom til klubben. Det siste halvåret har han spilt for Syrianska, som spiller i Allsvenskan.

– Kontrakten min med Syrianska gikk ut tirsdag. Jeg fikk tilbud om å forlenge med dem. Men da LSK kom på banen, ville jeg høre hva de hadde å si, sier Lasse Staw.

Han ble kjørt hardt av keepertrener Tom Albertsen. Etterpå var det rett i møte Torgeir Bjarmann, der han skrev under for LSK.

Artikkeltags