Gå til sidens hovedinnhold

Midtgarden LSK-klar

Artikkelen er over 9 år gammel

Tirsdag kveld gikk Erik Midtgardens overgang til LSK i orden.

Erik Midtgarden (23) ble sent i går kveld endelig klar for LSK.

Den anvendelige spilleren som tidligere har spilt for Odd, Mjøndalen, Notodden og Flora Tallinn har skrevet under en to-årskontrakt med LSK.

– I Erik har vi fått en spiller som kan spillere i flere posisjoner. Vi har en følelse av hvor han vil bli best, men mener at han kan gjøre en jobb både som kantspiller, sentral midtbane, hengende spiss og back, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Midtgarden ble opprinnelig solgt til Vitesse Arnhem i sommer og senere lånt ut til Flora Tallinn.

Men nå kommer han til Åråsen som Bosman-spiller.

Før overgangen fra Odd i sommer spilte han 14 kamper og scoret ett mål for Skiens-klubben. På to sesonger i Mjøndalen i Adeccoligaen scoret han 23 mål på 52 kamper.

– Det han har gjort i Adeccoligaen er veldig spennede. Hos oss håper vi at han skal ta et steg og etablere seg i Tippeligaen, sier Bjarmann.

Midtgarden, som i går kveld ble seriemester i Estland med FC Flora Tallinn, er fornøyd med å være klar for LSK.

– Jeg visste om interessen fra Lillestrøm før jeg dro til Flora Tallinn, og ting løste seg ganske raskt. Som skiensgutt kunne jeg gjerne tenkt meg å spille for Odd igjen, men jeg valgte å hoppe på denne muligheten istedenfor å vente. Jeg håper å fortsette fremgangen i LSK. Det gikk bra i Odd, men nå ønsker jeg å utvikle meg videre, sier Midtgarden til Telemarksavisa.