Må bestemme seg om Mouloungui mandag

KJAPP AVGJØRELSE: LSK må bestemme seg i løpet av et døgn om de vil gi Eric Mouloungui kontrakt.

KJAPP AVGJØRELSE: LSK må bestemme seg i løpet av et døgn om de vil gi Eric Mouloungui kontrakt. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

LSK må bestemme seg i dag om klubben vil gi Eric Mouloungui tilbud om kontrakt i LSK. Overgangsvinduet stenger i morgen kl. 24.00.

DEL

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann sier en må bruke dagen for om det er en spiss som vil gjøre LSK bedre.

– Han spilte 90 minutter mot Nybergsund i dag (seier 1-0, scoring Fofana), uten at han var veldig imponerende. Han er blant annet et stykke unna når det gjelder fysikk i øyeblikket. Men samtidig vet vi at potensialet er der ut fra det han har prestert i Frankrike, sier Torgeir Bjarmann.

Håper på flere svar

– Hvor nær er dere å si ja?

– Vi hadde håpet på flere svar i denne kampen. Men vi sitter igjen med spørsmål vi skulle hatt svar på. Vi må tenke både kortsiktig og langsiktig. Vi må finne ut av det i løpet av morgendagen, sier Torgeir Bjarmann.

Unge Kristoffer Ajer er en annen spiller LSK skal ha møte med snart.

Flytter til Kristiansand

Familien er i ferd med å flytte til Kristiansand. LSK har gitt ham et tilbud om å bli i LSK. Problemet er at han fortsatt går på ungdomsskolen.

– Dette er et familieforhold vi ikke kan gjøre noe med. Vi har et sterkt ønske om at Kristoffer skal fortsette hos oss og skal ha en prat med ham og hans far. Er det mulig, vil vi gjøre alt vi kan for å legge forholdene til rette slik at vi kan ha ham med videre, sier Torgeir Bjarmann.

Kristofer Ajer spiller på guttelandslaget og er en meget lovende unggutt.

PS! LSKs andrelag spilte treningskamp søndag. 2. divisjonslaget Nybergsund ble slått 1-0. Moryké Fofana scoret kampens eneste mål etter flott forarbeid av Fred Friday.

Slik var forventingene «Før avspark»:

Se siste utgave av «Bak Mål»:

RB-sporten tipper Tippeligaen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken