Gå til sidens hovedinnhold

LSKs administrasjon med mistillit mot klubbstyret

Artikkelen er over 6 år gammel

En fulltallig LSK-administrasjon uttrykker mistillit til klubbens styre i et brev som er sendt leder Heidi Scheie fredag ettermiddag.

Administrasjonen mener de blir oversett i de viktige prosessene klubben gjennomgår om dagen. Det gjelder de økonomiske nedskjæringene, salg av LSK-hallen og spesielt mulige utsalg av eiendommer på Åråsen stadion. De blir ikke involvert i hvilke alternativer som vurderes og vedtak som fattes.

Misnøye blant de ansatte

RB-sporten har en stund kjent til at misnøyen er stor blant de ansatte over at leder Heidi Scheie nærmest har et eget styre ved siden av de valgte styremedlemmene, som verken er valgt av årsmøtet eller er ansatt i administrasjonen. Det gjelder spesielt Roy Teselentis og til en viss grad Espen Ødemark.

«For at klubben skal kunne ta den daglige styringen, trenger vi tillit, støtte og samhandling», skriver administrasjonen.

Slipper ikke til

De opplever ikke at de slipper til, selv når de tar initiativ. De er også bekymret over at nøkkelpersoner rundt klubben verken blir tatt med på råd eller blir lyttet til.

De ansatte avventer styrets reaksjon på deres mangel på gjensidig tillit.

Heidi Scheie skriver i en sms til RB at et slikt brev er ukjent for henne. Samtidig ber hun om at interne brev ikke publiseres.

Hele brevet kan du lese her!

Se det ta helt av i garderoben under LSK-magasinet:

Se Arne Scheie og Morten Stokstad snakke om LSK i Bak Mål:

Kommentarer til denne saken