LSK ydmyket

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

(Stabæk - LSK 4-2) LSK hadde en blytung aften på Nadderud, og i andre omgang ble de til tider lekt med av Stabæk. Og når Khaled Mouelhi får direkte rødt kort på overtid ble kvelden enda mer håpløs.

DEL

Se tabellen i Tippeligaen her!

Første omgang på Nadderud var en jevnspilt affære, og det var ikke der problemet lå for LSK. Det var i andre omgang. Da hang ikke LSK sammen, og det meste gikk på tverke.

– I andre omgang spiller vi helt uten selvtilitt og sprut. Vi spiller på oss kontringer hele veien, og får problemer hele veien. Når Alanzinho dribler av en mann, er han plutselig helt igjennom. Vi henger ikke sammen, er trener Tom Nordlies konklusjon.

LES OGSÅ: Slik spilles Tippeligaen!

Sitter mellom øra

På mange måter så det ut som et LSK lag uten en plan, og i litt krise i andre omgang.

– Dette har ikke noe med det taktiske opplegget å gjøre. Vi var like godt forberedt til denne kampen som til alle andre kamper. Det handler om mangel på selvtilitt, og det sitter mellom øra, sier Nordlie.

På spørsmål om han er bekymret sier LSK-treneren.

– Bekymret er jeg ikke. Vi spiller en ok første omgang, men slipper Stabæk for lett til ved to anledninger hvor de scorer. Og ingen er mer skuffet enn spillerne, og jeg sa til spillerne etter kampen at nå er vi nødt til å reise oss i flokk - det er ikke noe vits å leite etter syndebukker.

LES OGSÅ: LSK er Stabæks nye hatlag

– Vi var gode

Leirsund-gutten Jon Knudsen var den eneste romerikingen som hadde en fin kveld på Nadderud. Etter kampen ville han ikke si så mye negativt om LSK.

– Vi var fryktelig gode i dag, og da er det ikke lett å spille mot oss. LSK er et fysisk lag, og man kan lett bli frustert av å møte de teknisk og kjappe spillerne våre, sier Jon Knudsen som tror kampen mot Vålerenga om en uke vil passe LSK bedre.

Fakta:

Stabæk - LSK 4-2 (2-1)

Nadderud.

LSK (4-3-3): Otto Fredrikson – Steinar Pedersen, Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Jon Midttun Lie – John Anders Bjørkøy (Karim Essediri i 25 min), Vidar Riseth, Khaled Mouelhi – Magnus Myklebust, Olivier Occean, Simen Brenne (Arild Sundgot i 9 min).

Mål: 1-0 Johan Andersson (23), 1-1 Khaled Mouelhi (str. 32), 2-1 Johan Andersson (44), 3-1 Christian Keller (56), 4-1 Alanzinho (81), 4-2 Vidar Riseth (89).

Gult kort: John Anders Bjørkøy, Simen Brenne, LSK. Pontus Segerstöm, Stabæk.

Rødt kort: Khaled Mouelhi, LSK

Artikkeltags