LSK trygt videre

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

(Sandar - Lillestrøm 1-3). Lillestrøm og Olivier Occean gjorde jobben mot 3. divisjonslaget Sandar, og sikret seg avansement til cupens 2. runde.

DEL

Lillestrøm hadde stort sett kontroll gjennom hele kampen mot Sandar, og selv om hjemmelaget scoret ett mål var aldri seieren truet for kanarifuglene.

Lillestrøm fikk en god start på kampen. Etter ti minutter scoret høyreback Steinar Pedersen det første målet etter en corner fra Jon Midttun Lie.

LES OGSÅ: Midttun Lie møtte sine egne!

To fra Occean

Etter det gikk kampen inn i en roligere periode, før det virkelige begynte å skje ting etter at snaue 40 minutter var unnagjort. Da tok Olivier Occean saken i egne hender, og forserte forbi et par Sandar-forsvarer og satte ballen i mål. Kun minutter senere reduserte Tom Roger Ellefsen til 2-1 for Sandar, noe som sto seg til pause.

De siste 45 minuttene kontrollerte gjestene, og da Occean satte sitt andre mål for dagen etter 67 minutter, var all tvil feid til side.

LES OGSÅ: Kanari-Fansen med egen politimann til Trondheim!

Riise og Søgård tilbake

LSK-trener Tom Nordlie var aller mest fornøyd med at laget hans er i 2. runde.

– Dette var en kamp som er typisk for 1. runde. Vi senker oss litt, og de hever seg, men det viktigste er at vi avanserte, mener trener Nordlie.

Han gledet seg også over at Bjørn Helge Riise og Espen Søgård var tilbake på banen. Etter at de begge har slitt med skader over lengre tid fikk Riise spille en omgang, mens Søgård måtte nøye seg med 11 minutter.

– Det er godt å ha de to tilbake. For begge er det viktig å begynne å spille kamper igjen, selv om vi bare møtte et 3. divisjonslag, sier LSK-treneren.

Her kan du se referat fra alle 1. runde-kampene!

Artikkeltags