LSK rotet bort seieren

UAVGJORT: Vidar Riseth (i midten) og LSK spilte 2-2 mot Haugesund lørdag. FOTO: ROAR GRØNSTAD

UAVGJORT: Vidar Riseth (i midten) og LSK spilte 2-2 mot Haugesund lørdag. FOTO: ROAR GRØNSTAD

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

LSK ledet 2-0 over FK Haugesund i LSK-hallen til pause. Men en svak ti-minuttersperiode etter pause, ødela dagen for kanarifuglene.

DEL

Vi fulgte kampen direkte her!

LSK hadde full kontroll i den første omgangen, og gjestene fra Haugesund skapte ingenting. Det så ut til å fortsette, for de første 3-4 minuttene av andre omgang var alt av spill på FK Haugesund sin halvdel. Men så slapp LSK inn to mål iløpet av sju minutter.

- Utlikninga deres til 2-2 er alt for dårlig av oss. De spiller vegg, også får venstrebacken deres gli igjennom alene. Det er for dårlig at han får gå alene hele veien opp i angrep uten å bli fulgt. En av de offensive spillerne må følge løpet hans hele veien, sier Vidar Riseth.

Viktig med rullering

Vidar Riseth spilte høyreback i hele første omgang. Det var første gang han spilte på den plassen sin 2001.

- Det var selvfølgelig uvant. Men det gikk greit. De hadde en god spiller på venstrekanten i Stian Johnsen, han er veldig hurtig. Dermed måtte jeg plassere meg i forhold til det, og han kom jo ikke igjennom i første omgang.

- Hvilken posisjon vil du helst ha når serien starter?

- Jeg sier som jeg har sagt tidligere at jeg spiller der jeg blir plassert. Jeg synes det er viktig det Tom gjør at vi spillerne blir testet på litt forskjellig posisjoner. I løpet av en lang sesong vil vi få skader og karantener, og da er det viktig at spillerne har fått testet seg i uvante posisjoner, sier Vidar Riseth.

- Ikke bra nok

Magnus Myklebust scoret et pent mål da han dro seg inn fra kanten, og banket ballen i mål via stolpen til 2-0 til LSK. Men det var også stort sett det han var fornøyd med.

- Det var greit å score et mål, men prestasjonen vår i dag er ikke bra nok. Starten på andre omgang ødelegger mye for oss. Vi må være konsentrerte hele veien, og det at vi slipper inn to mål er for svakt, sier Myklebust.

Her er LSKs treningskamper!

Lillestrøm – FK Haugesund 2-2 (2-0)

LSK-hallen.

Mål: 1-0 Steinar Pedersen (17), 2-0 Magnus Myklebust (27), 2-1 Trygve Nygaard (50), 2-2 Chris Gbandi (57).

Gult kort: Ingen.

Dommer: Tom Harald Hagen, Grue

Tilskuere: 550.

LSKs lag (4-3-3): Lars Ivar Moldskred - Vidar Riseth, Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Steinar Pedersen - Espen Søgård, Khaled Mouelhi, Simen Brenne - Karim Essediri, Olivier Occean, Magnus Myklebust.

---

LSK 2 - Kongsvinger 0-2 (0-1)

LSK-hallen. Mål: 0-1 Peter Samuelson (36), 0-2 Andreas Moen (88). Gult kort: Ingen. Tilskuere: 100.

LSKs lag (4-3-3): Otto Fredrikson - Dan Anton Johansen (Nickolas Sparby i 16 min., Christoffer Jørgensen i 31 min.), Michael Omoijuanfo, Lasse Bergan-Foss, Martin Husar – Viktor Bjarki Arnarsson (Alexander Myers i 34 min.), Steinar Gjersvoll, Pål Strand – Fredrik Gulbrandsen (Sindre Preststulen i 45 min.), Tore Andreas Gundersen (Setar Salimi i 6 min.), Cisse Aadan Abshir.

Artikkeltags