LSK presenterte hovedsponsor

Artikkelen er over 7 år gammel

Røde Kors-prosjektet «Vann for livet» skal pryde LSK-drakta denne sesongen.

DEL

Det er Elkjøp som blir Åråsen-klubbens hovedsponsor de to neste årene, men elektronikkvarekjeden har gitt profileringen på LSK-drakta til det humanitære prosjektet «Vann for livet».

– Det betyr mye for prosjektet at LSK nå er med som en støttespiller, sier president i Norges Røde Kors Svenn Mollekleiv.

Hva synes du om LSKs nye draktsponsor? Si din mening nederst i artikkelen!

Stolte over samarbeidet

LSK blir den første norske klubben med et humanitært formål på draktene. Klubbens representanter er stolte over å få være med og fronte prosjektet.

– Vi håper å kunne være med å bidra til at flere får rent vann der de trenger det, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

– Samtidig som vi er stolte av å få være med på dette, så håper vi at det inspirerende overfor andre til å være med og ta et slikt ansvar, sier leder Per Mathisen.

Alle kan bidra

Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Kjetil Siem, mener LSKs engasjement bør være til ettertanke for andre norske klubber.

– Dette er et flott prosjekt og samarbeidet mellom Elkjøp, Røde Kors og LSK gir en god balanse mellom det kommersielle og humanitære, sier Siem.

Foruten å være en ambassadør for ”Vann for livet” vil LSK også være en økonomisk bidragsyter til prosjektet. Klubben vil lansere flere måter supportere og andre ga bidra på.

Artikkeltags