Markus Brændsrød (19) har signert en toårsavtale med LSK.

Tønsberg-gutten fikk ikke tilbud om ny kontrakt i Vålerenga, og han kommer gratis til LSK.

19-åringen spilte seks kamper for Vålerenga i Tippeligaen i 2014. Blant annet kom han inn og la opp til VIFs utlikningsmål da LSK slo erkerivalen 2-1 på Åråsen i august.

– Det er en spillertype som vi per i dag ikke har i stallen. Vi håper å kunne utvikle han til en bra spiller, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann om nysigneringen.

Fortuten 110 minutter i Tippeligaen, spilte Brændsrød 20 kamper og scoret åtte mål for VIF i 2. divisjon.

LSKs egen juniorspiller Jørgen Kolstad som fikk sin debut på A-laget i siste serierunde mot Sarpsborg, har også signert proffkontrakt. Hølendingen har etter eget ønske skrevet under på en ettårsavtale.

– Både Jørgen og Markus er unge spillere, men de har trent mye med tippeligalag det siste året. De er forberedt til å være med vårt A-lag kommende sesong. Begge er de spennende spillere som vi ønsker å utvikle, forklarer Bjarmann.

Onsdag signerte også Simen Nordermoen en ny ettårskontrakt med LSK. Samtidig jobber Åråsen-klubben med en overgang for Fredrik Krogstad fra Lørenskog.

LSK håper også at både Johan Andersson og Petter Vaagan Moen vil sette sin signatur på nye LSK-kontrakter før 2015-sesongen starter. Klubbens nye trener Runar Kristinsson sa i forrige uke at han både håper og tror at det går i orden. Les saken her!

– Vi er i dialog med begge to, men ingenting er avklart, sier sportsdirektør Bjarmann.

LES OGSÅ: Islending ansatte som ny LSK-assistent

LES OGSÅ: Kristinsson håper å signere nøkkelspillerne

Se Bak Mål hvor LSKs Simon Mesfin snakker om 2015-sesongen: