Lot Stabæk snu kampen

MØTTES I DAG: Alanzinho og Espen Søgård i kamp. FOTO: SCANPIX

MØTTES I DAG: Alanzinho og Espen Søgård i kamp. FOTO: SCANPIX

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

(LSK – Stabæk 1-2). LSK ledet 1-0 til pause i treningskampen mot Stabæk, men gjestene snudde kampen etter pause.

DEL

Vertene var det førende laget i store deler av kampen i LSK-hallen. Magnus Myklebust ga laget en tidlig ledelse da han løp gjennom på Espen Søgårds pasning og vippet ballen over keeper og i mål.

LSK hadde det spillemessige overtaket også etter ledermålet, men klarte ikke å skape mange store sjanser. 1-0 sto seg til pause.

Etter hvilen var det et utrolig tamt LSK som kom ut på gresset i LSK-hallen. Stabæk grep sjansen og utliknet etter kun tre minutter. Pål Steffen Andresen mislyktes med et klareringsforsøk som gjestene utnyttet.

– Koma-periode

– Akkurat som mot Haugesund sist hadde vi en koma-periode rett etter pause. Normalt går vi litt rundt i pausen for å holde i gang. Her i hallen sitter vi bare på baken. Om det har noe å si vet jeg ikke, sier LSK-trener Tom Nordlie.

Men LSK reiste seg spillemessig etter Stabæks utlikning. Det siste kvarteret kjørte de kampen og jaget et seiersmål. Men heller ikke i denne perioden klarte de å skape store nok sjanser.

Innbytter Tore Andreas Gundersen burde fått et straffespark, men dommeren ga Stabæk frispark (!).

Fem minutter før slutt kom avgjørelsen, men det var gjestene som scoret. Daniel Nannskog lå i lufta og banket til ballen på volley. På vei mot Otto Fredriksons keeperhandsker traff det gode skuddforsøket Martin Husár. Ballen skiftet retning og gikk inn til 2-1 for Stabæk.

LSK leverte totalt sett en bedre kamp enn mot Haugesund for en uke siden og hadde fortjent minst uavgjort. Men marginene var litt i mot denne gangen. Selv om LSK ikke skapte mer enn tre-fire sjanser, ble de hardt straffet av et Stabæk som scoret på sine to eneste.

Kampfakta

LSK - Stabæk 1-2 (1-0)

LSK-hallen.

Mål: 1-0 Magnus Myklebust (6), 1-1 Veigar Pall Gunnarsson (49), 1-2 Daniel Nannskog (85).

Gult kort: Espen Søgård, Magnus Myklebust, Martin Husár, LSK. Morten M. Skjønsberg, Jon Inge Høiland, Bjørnar Holmvik, Stabæk.

Dommer: Morten Høgberg, Manglerud/Star. Tilskuere: 700.

LSKs lag (4-3-3): Otto Fredrikson - Vidar Riseth, Pål Steffen Andresen (Tore Andreas Gundersen i 14 min.), Frode Kippe, Steinar Pedersen - Espen Søgård, Khaled Mouelhi, Simen Brenne - Karim Essediri (Martin Husár i 33 min.), Olivier Occean, Magnus Myklebust.

Artikkeltags