– Lite sannsynlig med LSK

Artikkelen er over 7 år gammel

Henning Hauger om LSK-framtida.

DEL

Henning Hauger var på lån i LSK fra 1. september. Midtbanespilleren regner ikke med at han vil være på Åråsen i 2013.

– Jeg hadde en fantastisk tid i LSK, og det kunne absolutt vært interessant å fortsette i klubben. Men siden klubben må kutte kostnader regner jeg det som lite sannsynlig at det blir LSK for meg nå, sier Hauger.

Han forteller at både norske og utenlandske klubber er aktuelle for ham.

Stille rundt Bolly foreløpig

Da LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann i tok julefri fredag ettermiddag, hadde det ikke kommet noen konkrete bud på Mathis Bolly.

– Det har vært interesse for Mathis, men så langt har det ikke vært noe konkret som vi må forholde oss til. Ting skjer fort i fotball, så jeg kan derfor ikke utelukke at noe vil skje. Men det jobbes ikke aktivt for å selge ham. Vi på sport i LSK ønsker å beholde ham, sier Bjarmann.

Sundgot-jobb uten kontrakt

Arild Sundgot stiller på LSK-trening som spillerutvikler fra 3. januar. Men spissen som fungerte i den samme rollen fra i sommer og ut sesongen, gjør det uten en skriftlig avtale.

– Jeg er ikke blitt tilbudt noen kontrakt i LSK foreløpig, men har sagt meg villig til å være med fra treningsstart i januar. Jeg har veldig lyst til å jobbe med de unge spillerne i LSK, og jeg håper det blir en løsning, sier Sundgot.

Tror på Westerberg-løsning

LSK-trener Magnus Haglund følger høyreback Jesper Westerbergs jakt på ny klubb tett fra sin ferie i Sverige.

– Halmstad og Mjällby har begge vist interesse for Jesper, men ingenting er klart. I hans alder må han spille fast på et lag, og for øyeblikket ser det vanskelig ut i LSK. Jeg både håper og tror at Jesper finner en klubb hvor han får en sentral rolle før januar, sier Haglund.

Besto test – signerte for LSK

Arnold Origi ble som RB-sporten skrev tidligere i desember enig med LSK om en toårskontrakt.

Nå har den tidligere Ull/Kisa-keeperen bestått den medisinske testen og har formelt signert for Åråsen-klubben.

– Av praktiske årsaker fikk vi ikke gjennomført den medisinske testen før denne uka. Nå er den i orden, og Arnold er LSK-spiller fra januar, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Artikkeltags