– Lei av å sitte på benken

POSITIVE TAKTER: Henning Hauger ble byttet inn for Espen Søgård etter pause, og tilførte et høyere balltempo da han kom inn. FOTO: VEGARD GRØTT/ SCANPIX

POSITIVE TAKTER: Henning Hauger ble byttet inn for Espen Søgård etter pause, og tilførte et høyere balltempo da han kom inn. FOTO: VEGARD GRØTT/ SCANPIX

Artikkelen er over 6 år gammel

(Lillestrøm – Fredrikstad 1-2). Henning Hauger viste positive takter i den ene omgangen han fikk for Lillestrøm, selv om det endte med tap.

DEL

Han ble byttet inn for Espen Søgård etter pause, og tilførte et høyere balltempo da han kom inn.

– De første 15 minuttene etter pause følte jeg at vi var gode og ting så veldig bra ut da vi tok ledelsen, sier Hauger til rb.no.

Men bare noen minutter etter Thorstein Helstads ledermål, fikk Zlatko Tripic skyte fra distanse.

Hauger var den LSK-spilleren som var nærmest da Fredrikstad fikk sitt utligningsmål.

– Jeg følte jeg hadde kontroll, men så gikk skuddet mellom beina på meg. Jeg burde kanskje vært litt tettere oppi der, sier Hauger om 1-1-situasjonen.

Kommer for å spille fotball

Han ble klar for Lillestrøm sent fredag kveld, og er nå på lån fra Hannover ut sesongen.

– I Tyskland var jeg lei av å sitte på benken og tribunen. Da gikk jeg till treneren og sa at jeg måtte et sted jeg kunne spille, forteller han.

Et utlån til Lillestrøm ble løsningen for den tidligere Stabæk-spilleren. Med spilletid på Åråsen håper han å kjempe seg tilbake i landslagstroppen.

– Mål nummer en er å spille kamper, så er den neste målsettingen å spille seg inn på landslaget igjen, sier Hauger, som har vært utelatt i Drillos mannskap det siste året.

LIVE: Vi fulgte Lillestrøm – Fredrikstad!

Høydepunkter og mål

Høydepunktene Lillestrøm - Fredrikstad 1-2

Lillestrøm - Fredrikstad 1-0 (Helstad)

Lillestrøm - Fredrikstad 1-1 (Tripic)

Lillestrøm - Fredrikstad 1-2 (Pusic)

Artikkeltags