Klar etter mirakelkur

LEGGSKADE: Sead Ramovic (til venstre) og LSK-fysioterapeut Geir Kåsene måtte konstatere at LSK-keeperen måtte gå ut etter en halvtime i kampen mot Fredrikstad.  I kveld er han trolig klar igjen for innsats etter å ha gjennomgått en spesiell behandling i Serbia. FOTO: NTB SCANPIX
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB Scanpix

LEGGSKADE: Sead Ramovic (til venstre) og LSK-fysioterapeut Geir Kåsene måtte konstatere at LSK-keeperen måtte gå ut etter en halvtime i kampen mot Fredrikstad. I kveld er han trolig klar igjen for innsats etter å ha gjennomgått en spesiell behandling i Serbia. FOTO: NTB SCANPIX Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB Scanpix

Artikkelen er over 5 år gammel

Sead Ramovic er spilleklar igjen bare fire dager etter at han måtte gå ut med strekkskade mot Fredrikstad. En spesiell behandling i Serbia har gjort ham frisk.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Det betyr etter all sannsynlighet at Ramovic vokter LSK-målet mot gamleklubben Tromsø i kveld.

– Sead dro på eget initiativ til Serbia tirsdag for å få behandling av en han tidligere har brukt. Han fikk klubbens velsignelse til å dra, sier LSK-fysioterapeut Geir Kåsene.

Vi fulgte kampen live her!

Ukjent behandling

Og fire døgn etter at han måtte forlate Fredrikstad stadion med en leggskade, er det mye som tyder på at LSK-keeperen er klar for innsats igjen.

– Han har hatt stor framgang i løpet av dagene i Serbia, og han har allerede løpt mye. Ut fra rapportene jeg har fått, er han klarert for spill i kveld, sier Kåsene.

Fysioterapeuten vet ikke hva slags behandling Ramovic har gjennomgått de siste dagene, men han hadde ikke noen problemer med å akseptere at keeperen dro til Serbia.

– Dette var noe Sead ønsket selv og noe han trodde på, og så lenge han blir frisk er det bra for oss. Det eneste jeg vet om behandlingen er at det er en utvendig behandling. Han har ikke fått noen injeksjoner, sier Kåsene.

WEB-TV: SE LSK-MAGASINET før avspark!

Magnusson også klar

Med Ramovic tilbake i spill, ser plutselig keepersituasjonen mye lysere ut på Åråsen enn den gjorde en halvtime ut i Fredrikstad. kampen da Ramovic ble erstattet av klubbens eneste friske keeper, junioren Jacob Faye Lund.

I tillegg til at Ramovic trolig er klar, har også Stefan Logi Magnusson meldt seg klar til tjeneste igjen.

Islendingen har trent for fullt siden søndag.

– Tromsø et komplett lag

LSK-trener Magnus Haglund er selvfølgelig fornøyd med å få Ramovic klar.

I motsatt ende av banen tar Johan Andersson over plassen til Björn Bergmann Sigurdarson som soner karantene.

– Vi håper Johan vil finne seg til rette i rollen bak Erling (Knudtzon), sier LSK-treneren.

Svensken er også forberedt på en tøff kamp mot medaljejagende Tromsø.

– Tromsø har både et veldig bra lag og mange gode enkeltspillere. De er gode både i etablert forsvar og etablert angrep. Jeg mener de er et ganske komplett lag på skandinavisk nivå. Tromsø er faktisk det laget som har imponert meg mest etter at jeg kom til Norge, sier Haglund.

Artikkeltags