Kippe skjøvet ut i kulden

Artikkelen er over 18 år gammel

Liverpool liker dårlig at Frode Kippe allerede har skrevet under kontrakt med Lillestrøm. Nå får ikke midtstopperen en gang spille på klubbens reservelag.

DEL
- Phil Thompson (fungerende Liverpool-manager) ringte meg i forrige uke og ble overrasket da jeg fortalte ham om LSK-kontrakten. Han hadde tydeligvis ikke fått beskjed om det og virket litt snurt, sier Frode Kippe.
Etterpå har han ikke bare vært ute av a-lagskulden på Anfield. Heller ikke reservelagskampene får den kommende LSK-spilleren være med på.

- Er du her ennå?
- Det var tydeligvis ikke populært at jeg hadde skrevet under for LSK - selv om jeg hadde lov til å gjøre det. Thompson mente at mange klubber var interessert i å kjøpe meg. Tror ikke det var så veldig reelt. Dessuten spiller det ingen rolle, for det er LSK jeg har lyst til å spille for, sier Kippe.
Om Liverpool likevel vil holde på ham til kontrakten går ut i juni, vet ikke 23-åringen.
- Reservelagstrener Joe Corrigan blir i hvert fall like overrasket hver gang han ser meg på treningsfeltet. Han spør bare «er du er her ennå?». Han har tydeligvis fått beskjed om at jeg ikke «eksisterer» lenger, smiler midtstopperen.
Selv er han ikke så opptatt av å få spille Liverpools reservelagskamper. For Kippe er det mye viktigere å komme til Åråsen så fort som mulig.

Solér tar saken
Det begynner agent Erik Solér snart å jobbe med.
- Frodes situasjon i Liverpool er noe jeg vil ta tak i til uka. Etter at klubben oppdaget at han var klar for Lillestrøm, vil de ikke bruke én ressurs på Frode. Det er en uholdbar situasjon som vi må bruke de neste dagene til å løse, sier Erik Solér.
Han vet ikke om det er mulig å få Kippe ut av Liverpool-kontrakten nå, men han skal prøve.
- Ingen av partene er tjent med at Frode Kippe sitter i Liverpool uten å få spille fotball. Sannsynligvis må alle parter gi litt for at vi skal komme til en positiv løsning, sier Solér.

Artikkeltags