Den heller uvanlige situasjonen oppsto etter at Essediri felte en feilvendt Omoijuanfo relativt stygt på midtbanen.

Etter det som tydeligvis var en mindre hyggelig ordveksling mellom de to, kom Essediri tilbake mot unggutten som var i ferd med å reise seg. Fra Romerikes Blads posisjon, et godt stykke unna, så det ut som Essediri dyttet kraftig til Omoijuanfo.

Lagkameratene kom til og fikk dratt tunisieren unna. Trener Henning Berg sendte han rett av treninga.

– Det virket som han felte meg med vilje, for han traff langt oppe på leggen. Etter at det sa han noe stygt til meg. Jeg svarte og sa noe som han sikkert oppfattet som mindre pent tilbake. Jeg så han komme mot meg. Han både dyttet og gikk til angrep på meg, forklarer Omoijuanfo.

– Hva var det som ble sagt mellom dere?

– Det ønsker jeg ikke å si. Det holder vi internt, svarer Omoijuanfo.

Karim Essidiri forlot Åråsen før de fleste av de andre spillerne var ferdige med treningen. Han formidler til RB at saken er over for hans del:

– Det var litt temperatur. Det som skjedde, skjedde i kampens hete og er ute av verden for min del, skriver Essediri i en sms.

Vil ha samtaler

Henning Berg virket ikke å være i tvil om hvordan han skulle håndtere situasjonen. Berg sier hendelsen ikke er unik i hans tid på Åråsen.

– Nei, slikt skjer i blant med fotballspillere. Dette er ikke unikt, men heller ikke dagligdags. Jeg tok de grepene jeg mente var riktige. Det viktigste nå er hvordan dette blir håndtert i ettertid.

Treneren vil innkalle de to kamphanene til samtaler lørdag. Ut fra de vil han ta avgjørelsen om eventuelt hvilke konsekvenser opptrinnet vil få.

– Det går noen grenser og her var det ikke noe tvil. Jeg skal ha en prat med begge to.

Treneren var overrasket over at det akkurat var de to som røk sammen.

– Ja, jeg er litt overrasket over det. Jeg har hatt inntrykk av at de var venner utenfor banen.

Ikke bestevenner

Den beskrivelsen er Omoijuanfo selv ikke enig i.

– Vi er nok ikke bestevenner, men det har ikke skjedd noe mellom oss som lå bak dette, hevder Omoijuanfo.

Han vil ikke ta kontakt med Essediri etter hendelsen.

– Nei, jeg har ikke noe behov for det. Og jeg tror ikke Karim kommer til å ta kontakt heller. Det blir nok stille mellom oss en tid framover.