– Kan ikke beskrives med ord

JUBEL: LSK-spillerne kunne endelig juble for en seier for første gang på 283 dager. Her flokker deg seg rundt tomålsscorer Björn Bergmann Sigurdarson. FOTO:SCANPIX

JUBEL: LSK-spillerne kunne endelig juble for en seier for første gang på 283 dager. Her flokker deg seg rundt tomålsscorer Björn Bergmann Sigurdarson. FOTO:SCANPIX

Artikkelen er over 5 år gammel

(Viking-LSK 1-2). Den første seieren på 19 kamper skapte helt spesielle følelser hos Bjørn Bergmann Sigurdarsson.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

SE KAMPEN PÅ WEB-TV: Vi viste kampen her!

LIVE TEKST: Vi fulgte kampen her!

For første gang siden 7. august i fjor vant LSK en kamp i Tippeligaen. Sigurdarson scoret begge da LSK kjempet seg til sesongens første trepoenger.

– Ord kan ikke beskrive hva jeg føler inni meg nå. Det er bare utrolig deilig, selv om vi spilte dårlig. Kanskje dårligere enn i de 19 kampene uten seier, men i dag betyr de tre poengene alt, sier islendingen.

Tidlig ledelse

Björn Bergmann Sigurdarson sendte LSK i ledelsen før tre minutter var spilt, da hans harde skudd med venstrebeinet gikk via den tidligere LSK-spilleren Indridi Sigurdsson og opp i det venstre krysset.

– For meg så det ut som om den hadde gått inn uansett, sier Sigurdarson.

LSK ble spilt lavt i banen utover i første omgang, men klarte å holde sin 1-0 ledelse inn til pause.

Fredrik Gulbrandsen måtte gå ut da han slo opp igjen sin strekkskade på baksiden av det venstre låret etter et drøyt kvarter. Noen minutter før hadde han en stor sjanse til å øke LSKs ledelse da han ble spilt fri av Sigurdarson.

– Jeg tror ikke det er like ille som sist. Vi visste at det var å gamble at jeg startet, men vi ville gamble, forteller Gulbrandsen.

Gulbrandsen skadet

Fysioterapeut Geir Kåsene vil ikke spekulere i hvor lenge Gulbrandsen blir ute, men kan bekrefte en ting.

– Han spiller ikke noen av kampene før sommerpausen, sier Kåsene. Det betyr at spissen mister de tre oppgjørene mot Sogndal, Aalesund og Stabæk.

Björn Bergmann Sigurdarson økte LSKs ledelse til 2-0 etter 65 minutter etter at Johan Andersson og Jesper Westerberg hadde spilt seg inn i feltet. Men den holdt bare i tre minutter før Björn Andersson reduserte til 2-1 da han headet inn et frispark.

LSK-MAGASINET FØR AVSPARK: – Vil ha ny kamp så fort som mulig!

SE MÅLENE OG HØYDEPUNKTENE HER:

Sammendrag, Viking - Lillestrøm 1-2

Mål, Viking - Lillestrøm 0-1

Mål, Viking - Lillestrøm 0-2

Mål, Viking - Lillestrøm 1-2

SE OGSÅ:

Tippeligaen 2012

Årets spiller 2012

Toppscorer'n 2012

Assist-toppen 2012

Kort-toppen 2012

Artikkeltags