Det ble en målgivende pasning på 1-0-scoringen til Anders Østli for Petter Vaagan Moen, men ingen mål. Det synes midtbanestrategen at det burde ha blitt i uavgjortoppgjøret mot Vålerenga på Ullevaal.

– Jeg hadde mine sjanser og burde ha scoret, erkjenner Vaagan Moen.

Litt vrien

Det er spesielt to sjanser han tenker på. Midtveis i 2. omgang fikk han et innlegg fra Thomas Piermayr som han fikk avgårde et skudd med venstrefoten på. Dessverre for Hamar-karen vartet Vålerenga-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn opp med en feberredning.

– Ballen kom litt sprettende mot meg, så den var litt vrien. Jeg skulle fått et bdre treff, men det var ikke lett å få til. Samtidig er det en god redning av keeperen.

På den andre muligheten vant han ballen midt i banen, tok den med seg litt framover og prøvde å lobbe over Kongshavn som sto langt ute.

– Den var like stor den andre sjansen. Hadde jeg truffet mål på den lobben, hadde ballen gått rett inn, mener Vaagan Moen.

– VIF ganske dårlig

Han var særdeles skuffet over at de ikke fikk med seg tre poeng og hadde ikke mye godt å si om motstanderen.

– Jeg er kjempeskuffet. Vi var mye bedre enn dem. Vålerenga var egentlig ganske dårlig. Det er kjipt å ikke vinne i dag igjen. Vi var overlegne i 70 minutter, men klarte ikke å stter prikken over i-en.

Vålerengas scoring som kom tre minutter før pause, synes Vaagan Moen var av det unødvendige slaget. Vålerenga vant ballen sentralt i banen, hvor Daniel Fredheim Holm spilte fri Torgeir Børven. Han vendte vekk Anders Østli og satte ballen i mål.

– De lagde ikke sjanser på oss i etablert angrep. Det er synd at vi skal slippe inn slike mål. Nå har vi ikke holdt nullen på de tre siste kampene og det straffer seg, sier Vaagan Moen.

Ordentlig lurt

For Østli ble det spesiell kamp. Først sendte han romerikingene i ledelsen med et godt hodestøt, før han ble lurt av Børven på Oslo-lagets scoring.

– Jeg ble ordentlig lurt og det var en bra prestasjon av han (Børven). Først trodde jeg at jeg skulle klare å bryte foran han, men så klarte han å vende meg vekk. Det er bare å ta av seg hatten for den prestasjonen Men det var et irriterende balltap i forkant der, sier Østli.

Søndagens kamp ble den fjerde i rekken som har endt uavgjort for Lillestrøm. Det bekymrer Østli.

– Det blir ikke nok poeng av det. Vi er solide for tida og jeg har veldig troen på at trepoengerne kommer framover. Vi var klart best i 2. omgang og skulle fått mer ut av det her, mener midtstopperen.

Også LSK-trener Magnus Haglund følte at de hadde fortjent alle poengene mot Kjetil Rekdals menn.

– Jeg er fornøyd spillemessig med det vi presterte de første 20 minuttene av 1. omgang og hele 2. omgang. Sett ut fra sjansestatistikken burde vi ha vunnet 2-1. Vi hadde for dårlig uttelling og fotball handler om å score mål, sier svensken.