– Ikke noe hurra

BEKYMRET: Tom Nordlie kikker ned på MAgnus Myklebust da han måtte forlate banen. Bildene viste ikke tegn til brudd. FOTO: RICHARD BREVIK/DIGITALSPORT

BEKYMRET: Tom Nordlie kikker ned på MAgnus Myklebust da han måtte forlate banen. Bildene viste ikke tegn til brudd. FOTO: RICHARD BREVIK/DIGITALSPORT

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Tom Nordlie strålte ikke etter 1-0-seieren over Molde.

DEL

Molde var klart bedre enn LSK, spesielt de første 25 minuttene. Med normal uttelling burde Molde ledet med minst to mål før LSK scoret.

Mot spillets gang scoret Bjørn Helge Riise mål på et innlegge fra Karim Essediri i den 38. minutt..

– Vi var ikke med i det hele tatt fra start. Jeg måtte vekke spillerne og vi hadde flaks som ikke lå under etter de første 20 minuttene. Vi kom oss i 2. omgang, men det var ikke noe hurra, det heller, sier LSK-trener Tom Nordlie.

REFERAT: Vi fullgte kampen live her!

Vinterens andre seier

For første gang på to måneder vant LSK en kamp. Da var det Ham-Kam som tapte 0-4 i LSK-hallen.

– Det er alltid viktig å vinne kamper så tett mot seriestart, samtidig er jeg fornøyd med at laget holder nullen, sier Nordlie.

Og fortsetter:

– Men fotballen er snål. Tidligere i vinter har vi sluppet inn mål da det andre laget har hatt to-tre sjanser. I dag hadde vi åtte-ni sjanser imot og slapp ikke inn ett eneste mål.

LES OGSÅ: To kamper igjen til seriestart - her er LSK-programmet!

Molde kvikkest

Det mest åpenbare med treningskampen fredag kveld var at Molde-spillerne hadde mer sprut i beina enn kanarifuglene. De var kvikkere og vant dueller over hele banen.

– Jeg er ikke bekymra for det. Det vil løsne når vi slipper opp på treninga, og det skjer på Marbella til uka, sier Tom Nordlie.

PS!: Magnus Myklebust forlot banen etter 32 minutter med skade i vristen. Røtgenbildene etter kampen viser ingen tegn til brudd.

LES OGSÅ: Slik spilles Tippeligaen 2008!

Artikkeltags