Ikke denne gangen heller

FIKK POENG: Tom Nordlie er fortsatt ikke en slagen mann.
FOTO: ROAR GRØNSTAD

FIKK POENG: Tom Nordlie er fortsatt ikke en slagen mann. FOTO: ROAR GRØNSTAD

Artikkelen er over 10 år gammel

(LSK – Molde 1-1). Ansiktsuttrykkene på LSK-benken et par minutter før slutt forteller alt. Det ble ikke LSKs dag på Åråsen i går heller.

DEL
Se web-tv nederst i artikkelfeltet!

Et aggressivt og hardtarbeidende LSK-lag tok grep om kampen og Olivier Occean ga laget ledelsen de trengte etter 25 minutter.

Men til slutt satt LSK igjen med nok et skuffende resultat.

Uansett var det ikke en slagen LSK-trener Tom Nordlie som svarte på spørsmål fra media i en drøy time etter at dommeren hadde blåst av.

– Jeg er skuffet over måten vi spilte på offensivt i andre omgang og jeg er skuffet over resultatet. Men jeg synes det var så mye positivt å ta med seg fra de første 45 minuttene at jeg mener dette var klar framgang. Så får vi jobbe videre og håpe at vi kan spille bedre i alle 90 minuttene neste gang, sier LSK-trener Nordlie.

VI FULGTE KAMPEN LIVE!

– Det snur

Sisteplassen på tabellen ofrer ikke treneren en tanke.

– Folk får fortsette å stille diagnose på oss. Jeg er mest opptatt av å komme ut av det og tror det vil lønne seg i lengden. Plasseringen etter fire kamper bryr jeg meg ikke noe om. Det er den vi har etter 26 kamper som teller, sier LSK-treneren.

At han og spillerne i fellesskap skal klare å snu den negative trenden, har Nordlie stor tro på.

– Jeg føler meg sikker på at det vil snu, og når vi klarer det vil det være en stor prestasjon som vil løfte oss ytterligere, sier Nordlie.

Diskuter den svake seriestarten nederst i artikkelfeltet!

Roser spillerne

LSK gikk i går bevisst ut for å slå mye langt, og Nordlie var fornøyd med måten spillerne løste jobben på før pause.

– Spillerne skal ha ros for at de lojalt fulgte den strategien vi hadde lagt opp til på forhånd. Det førte til at vi i første omgang kunne kombinere mellom å slå langt på etablert forsvar og å spille langs bakken på overganger. Jeg synes vi lyktes bra med begge deler. Det eneste jeg var misfornøyd med før pause var noen skjønnhetsfeil defensivt som ga Molde noen store sjanser, forklarer Nordlie.

Etter hvilen ble mye annerledes.

– Det var synd ikke alle dere hørte hva som ble sagt i pausen. Vi var bare opptatt av å gå for mål nummer to. Men etter at de utliknet noe tilfeldig falt vi dessverre tilbake til det vi har slitt med i de første kampene. Vi ble resultatfokusert og slo for mye langt for tidlig. Det var skuffende, mener treneren.

LES MER: Storfavoritt til å få sparken!

Topp i en omgang

Også kaptein Frode Kippe var skuffet over at laget heller ikke denne gangen vant. Men han mener at de må ta med seg mye positivt fra kampen mot Molde.

– Vi hevet oss i forhold til alt vi har prestert tidligere i sesongen, men vi klarte ikke å holde trykket oppe etter pause. Vi forsvarer oss ikke kompakt nok, mener forsvarssjefen Kippe.

Alt så ut til å snu på Åråsen før pause. Selv om Molde skapte noen store sjanser, var det et hjemmelag med både trykk og tæl som leverte årets beste omgang på Åråsen.

Med god hjelp meget opplagte hjemmesupportere, liknet kampen i solskinnet et vendepunkt. Men etter pause falt vertene tilbake til gamle synder – og da ble det den samme gamle leksa.

Og kampen sett under ett var det ikke ufortjent at José Mota ordnet et utlikningsmål for Molde.

Artikkeltags