Hva skal hallen hete?

TRENGER NAVNEHJELP: Det hvite feltet bak Halvor Danielsen (Nordea), Trine Ullereng (Lillestrømbanken) og Robert Lauritsen (LSK) trenger bokstaver. Hva skal den nye storhallen i Lillestrøm hete? FOTO: KAY STENSHJEMMET

TRENGER NAVNEHJELP: Det hvite feltet bak Halvor Danielsen (Nordea), Trine Ullereng (Lillestrømbanken) og Robert Lauritsen (LSK) trenger bokstaver. Hva skal den nye storhallen i Lillestrøm hete? FOTO: KAY STENSHJEMMET

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Nordea og Lillestrømbanken trenger din hjelp til å navngi den nye storhallen.

DEL

Se hvordan nederst i denne saken!

Den 13. oktober er det offisiell åpning av den nye storhallen i Lillestrøm, men den nye fotballstorstua trenger et navn.

LSK har solgt rettighetene til navnet til sponsorene Nordea og Lillestrømbanken, som igjen utfordrer publikum til å bestemme navnet.

– Publikum kan sende inn sine forslag fra nå og fram til kampen mot Brann. Deretter skal en jury bestemme navnet, avgjørelsen presenteres på den offisielle åpningen, forteller markedssjef Robert Lauritsen.

LSK-sykkel i premie

Vinneren av konkurransen vil vinne en LSK-sykkel.

I tilegg har klubben noen overraskelser på lur.

Bankkonkurrentene i klubbens sponsorpool har signert en femårsavtale fra 2008 om navnet, en ekstrasponsing de deler 50/50 mellom seg.

– Vi løfter oss over den daglige konkurransen og ser helheten og verdien i dette prosjektet, sier banksjef i Nordea, Halvor Danielsen.

– Dette er uproblematisk. Nordea sponser toppen til daglig og vi ungdomsavdelingen. Og dette er en hall for alle, sier Trine Ullereng, som er markedssjef i Lillestrømbanken.

Det er ikke kjent hvor mye den ferske avtalen koster bankene, men LSK-formann og initiativtaker bak hallen, Per Mathisen, er svært fornøyd med ekstrabidraget til driften av storhallen.

– Salget av navnet er en god start for driften. Og nå inviteres alle til å være med på å bestemme navnet, sier Mathisen.

Hvordan stemme?

  • Publikum kan gi sine stemmer her! Send en mail til storhall@rb.no.
  • Du kan også sende SMS: Send RBHALL <ditt forslag> til 2005. Pris; 1 krone.

Husk å signere med fullt navn og adresse slik at du kan kontaktes når vinneren er trukket.

Artikkeltags