Gå til sidens hovedinnhold

Her presenteres de to nye LSK-fjesene

Artikkelen er over 9 år gammel

Johan Andersson og Jesper Westerberg er klare for LSK og ble presentert på Åråsen i ettermiddag.

Den tidligere Stabæk-spilleren Johan Andersson og den litt mindre kjente Jesper Westerberg fra Mjällby i Allsvenskan skrev onsdag ettermiddag under for LSK.

Begge har signert for tre år på Åråsen.

Hva tror du om de ferske LSK-signeringene? Diskutér nederst i denne artikkelen!

– En poengplukker

– Han var aktuell for LSK før jeg kom inn i bildet, men jeg forsterket bare interessen. Johan er en spiller jeg har kjent i 10, siden han spilte for Landskrona, sier Haglund.

Den ferske LSK-treneren mener Andersson er en fantastisk fotballspiller med en vidunderlig teknikk.

– Han er en poengplukker, slår Haglund fast.

– Jesper har jeg også fulgt i mange år, ikke minst som en mostander i Allsvenskan, for ulike klubber. Jeg vurderer ham som en av de absolutt beste høyrebackene i Allsvenskan, sier Haglund.

Han beskriver backen som både rask og god defensivt.

– I tillegg har han gode offensive kvaliteter, ikke minst en god høyrefot, sier Haglund.

– Hele pakka lokket

Johan Andersson har vært en ettertraktet mann og flere klubber har vært på jakt etter den svenske spissen. Til slutt ble det LSK.

–Det var hele pakken som ble avgjørende for meg. LSK er et satsende lag som jeg tror vil passe meg bra. Samtidig er det en trener som vil satse på meg, og som tror på meg. Det er viktig, sa Andersson under pressekonferransen på Åråsen.

At han fortsatt kan bli boende i Oslo var også viktig for Andersson.

28-åringen har tidligere spilt for Landskrona og Malmö FF. Andersson har spilt 71 Tippeliga-kamper for Stabæk, og scoret 25 mål. Han ble seriemester med bæringene i 2008

Lover offensivitet

Jesper Westerberg har ikke vært lenge på Åråsen, men allerede har lagt merke til stadion og treningsanlegget.

– Treningsfasilitetene er fantastiske og jeg gleder meg til sesongen starter og å komme i gang, sier Westerberg som lover LSK-fansen en offensiv back, som samtidig prioriterer det deffensive først.

25-åringen kommer til LSK fra Mjällby AIF. Han har tidligere spilt for Landskrona BoIS, IFK Hässelholm, Halmstads BK og regnes som en høyre back.