Gå til sidens hovedinnhold

Henter prøvespiller fra Brann

Artikkelen er over 10 år gammel

Uruguayaneren Nicolas Mezquida trener med LSK. – Ung og interessant for oss, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Uruguayaneren Nicolas Mezquida stilte i dag på LSK-trening. Spissen som har vært på utlån i Brann fra mars og har spilt tre seriekamper for bergenserne skal vise seg fram resten av denne uka.

19-åringen har ikke fått forlenget låneoppholdet i Bergen fordi Brann har valgt å satse på sine unge norske spillere i samme posisjon, og han var egentlig på vei hjem til klubben sin, Penarol, da prøveoppholdet med LSK ble ordnet.

– Annerledes enn de andre

På Åråsen kan han være spillertypen LSK trenger for å utfylle spissduoen Björn Bergmann Sigurdarson og Fredrik Gulbrandsen.

– Han er en mellomromsspiss og en annen type enn de to vi har nå. I tillegg er han ung, og han er interessant for oss, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Mezquida var tilskuer da LSK onsdag snudde kampen mot Tromsø på Åråsen.

– Ingen god kamp, men en viktig og stor seier, sier Mezquida.

Etter torsdagens trening var han fornøyd med det han hadde sett.

– Jeg har kontrakt med Penarol, men jeg har lyst til å forsette karrieren i Norge og håper på kontrakt i Lillestrøm, sier 19-åringen.

Roses av Skarsfjord

Brann-trener Rune Skarsfjord sa dette om Mezquida til Bergensavisen i midten av juli:

– Vi synes «Nico» er en god fotballspiller og en fin fyr. Vi kommer absolutt til å følge ham videre når han nå reiser hjem til Peñarol. Han er et referansepunkt for våre egne unggutter når det kommer til både holdninger og ferdigheter, sier Skarsfjord.